in

Футболен фен плати 300 евро за палачинки и чай в Русия

Има бая хора, които искат да ти вземат всичките пари, брато. Затова се пази с тамян, ракия и юмруци, ако трябва. Да се опази обаче не е могъл футболен фен на Иран, който в Русия биЛ изтърсен с бая пари за една обикновена поръчка.

КИТ УМРЯ, СЛЕД КАТО ИЗЯДЕ 80 НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ

След мача Мароко – Иран чужденецът отишъл до заведение за бързо хранене в Санкт Петербург и посочил само с ръка палачинки и чай. Общата сметка била 300 рубли, което е 8 лева. Опитали се да се разберат с приказки с касиера, ама не успели. Затова касиерът му посочил с пръсти 300. Иранецът дал 300 евро и така и не разбрал за кво става въпрос. Че и той е будала, будала е, ама що ше го лъжат кат такова, бе, брато? Ако на нас ни се случи, ще ги псуваме до заранта, честно. Новината е съобщена от редица руски сайтове, за развитието обаче мълчи. Чакаме ракетен конфликт, купуваме семки и ще се наслаждаваме на сеир.

Руските заведения и ресторанти печелят добре покрай Мондиала, ама и за тва требва да има човещина, особено пред хората, дето не говоят нито английски, нито руски.

Кефи ли те?

Време е да се замислим: Кит умря след като изяде 80 найлонови торбички

Припадаш: 12-годишен юнак е №1 сред връстниците си в баскетбола (ВИДЕО)