in

Нашите прогнози за мачовете днес

Не се предаваме лесно, брато. Нема кво да ни бутне, след като вчера познахме победата на Сърбия над Коста Рика и гол/ гол на мача Бразилия – Швейцария. Ставаме все по-добри и не виждаме граница. Въображението ни се разгирава и в мислите си сме милионери от залози, кво да прайш…

Днес също има жестоки мачове, които ще прогнозираме смело.

Швеция – Южна Корея

Страх ни е да кажем, че шведите са фаворити, защото ако подходят високомерно към мача, азиатчетата ще ги зашлевят. Предвиждаме в този мач победа за Швеция, но при условие гол/ гол. Нека да се залага смело и безотговорно, един път се живее, мама му стара. Шведите имал Емил Форсберг, Джон Гуидети, Линдельов, Гранквист, Екдал, Тойвонен – все майстори на топчето. Корейците си имат Ким, един друг Ким, сетихме се за още един… Азиатците са завирачки обаче, ще се играе на живот и смърт.

ВИЖ НАЙ-ЯКАТА СИНОПТИЧКА, ОТ МЕКСИКО Е

Белгия – Панама

Какво да кажем тук, брато? Категорична победа за Панама с 3:0. Шегуваме се, разбира се. Белгия ще ги бие, че даже на първо полувреме/ краен резултат – 1/1. Айде, довиждане, Панама! Само искаме да ти покажем двама футболисти на Панама и приключваме темата с тоя мач:

Тунис – Англия

Време е англичаните да направят нещо по-различно от осиране. Те са свикнали на сума ти мачове през годината, скамейката им е дълга, излизат от ЕС, един приятел работи като кофражист в Кардиф, англичанките са грозни, идват да пият до умирачка на Слънчев бряг – все фактори, които говорят, че мачът ще е над 2,5 гола и победа за Англия. Действай смело, малките коефициенти са за тъпаците, брато!

Накрая само да ти покажем още един играч на Панама:

Кефи ли те?

Twitter безпощаден след провала на Германия на мондиала

Ето каква хитрост ще използва Южна Корея за мача с Швеция