in

Нашите прогнози за мачовете от Световното днес

Гледаме да изкараме некой и друг лев, брато. Знаеш как е. Ако и ти си като нас, дочети до края на статията и прецени какво и как точно ще залагаш. Хубаво е да се избиват разходи от мачовете, щото за бира разходът е голем, а иде и морето, отпуската, когато твоята Цецка ще сложи ланец от цветчета на тънкото си вратле и ще бръкне в гащите ти за… дебелото ти портмоне. Да, бе!

И така, днес има три мача от Мондиала по футбол в Русия.

Коста Рика – Сърбия

Глей са, Миле Китич нема да играе за Сърбия, ама топката за съседите ще цъкат Митрович, Неманя Матич, Душан Тадич, Адем Ляич, Бранислав Иванович, Александър Коларов. Това е много класа, брато. Страшно много класа! Предричаме даже, че сърбите имат голям шанс да излязат от групите с такива футболисти, стискаме им палци. Такива плескавици сме яли и такъв боб на гърне, че нема как да не желаем успех на комшиите. Коста Рика имат един Джоел Кембъл, на който ще му счупят крачката. Прогнозата ни е двойка! Отделно руснаците като домакини ще подкрепят славянските събратя, само ние се мразим с всички.

 

Германия – Мексико

Да, ние също виждаме победата за Германия, но ще сложим Гол/ гол, защото Мексико няма да са изобщо респектирани и ще тичат до откат. Ясна е класата на немците, ясно е какви изпълнители имат, просто смятаме, че южноамериканците няма да се дадат лесно, те са оптимисти и кръвта им ври и кипи. Има кой да вкара за тях – Чичарито, Джовани дос Сантос. Има и един на 39-годишна възраст, бах тоа некролог – Рафаел Маркес. Може да се пробва тоя мач и за над 2,5 гола. Ще има!

 

Бразилия – Швейцария

Неймар, Габриел Жезус, Каранга… Добре, без последния, ама все пак има и други добри. Бразилчетата са фаворит за титлата, време им е. Обновиха състава в последните години, младите момчета играят само в реномирани клубове, така че ще имат самочувствие да мачкат. Швейцарците са сбиротлък – бели, черни, жълти, лилави, секви, братче. Имат обаче изпълнители като Шакири и Сеферович. Гарантираме, че тия двамата могат да го шъкнат на всеки. Нема лабаво. Сметаме, че тоя мач също ще е Гол/ гол. Успех със залозите, брато!

Кефи ли те?

“Роналдо вкарва като за Световно” и още от Туитър за мача Португалия – Испания

Not Safe For Work
Click to view this post

Една от най-яките футболни съпруги на мондиала (СНИМКИ)