in

Нашите три прогнози с коефициент 3.44 за старта на световното първенство

Световното е тук, брато, а с него идва и апетитът за прогнози, а и печалби. За целта обаче си трябват солидни познания, а и анализи на предстоящите срещи. Логично, в първите кръгове на турнира на места дори “стреляме на сляпо”, защото не сме напълно сигурни какво представляват отбори като Перу, Панама и Египет.

Но нашите прогнози са хомогенна смес от познания, шесто чувство и анализи на чужди сайтове. Няма да те лъжем и ще признаем, че следим какво казват и международните сайтове по въпроса.

Мароко – Иран

Не особено атрактивен за гледане мач, но пък кога друг път ще седнеш да гледаш тези два тима? Със сигурност и едните, а и другите ще искат да стартират с победа, за да имат някакви надежди за продължаване в следващия кръг. Но пък за целта ще действат предпазливо и ще изчакват противника да сгреши. Освен, че предполагаме за малко голове в двубоя, допускаме, че ще има много картони.

Прогноза: Под 2.5 гола
Коефициент: 1.4

Португалия – Испания

Труден за прогнозиране двубой особено, след като в “Ла Роха” настана суматоха след уволнението на селекционера Хулен Лопетеги. Неговото място бе заето от Фернандо Йеро, който няма кой знае какъв опит в треньорския бранш. Откакто Португалия спечели Евро 2016, тимът е допуснал 3 загуби в 25 мача. От своя страна Испания няма поражение в 20 срещи, но това бе при предишния треньор.

Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 1.53

Египет – Уругвай

Голямата еуфория е на страната на Египет. Тимът играе за пръв път на световни финали от 1990 година насам. Сега “фараоните” се целят високо, но шансовете им за участие в следващата фаза много зависят от първия мач. А голямата звезда на тима Мохамед Салах със сигурност не е в оптимална форма, тъй като лекува контузия от финала в Шампионската лига насам. В същото време Уругвай влиза като фаворит не само в двубоя, но и като евентуален победител в групата. И докато Салах е под въпрос, то южноамериканците нямат кой знае какви проблеми със състава и се очаква атаката да бъде водена от Луис Суарес и Едисон Кавани.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.61

 

Кефи ли те?

Специалисти съветват: Пийте по две бири на полувреме на мондиала

Наказват футболистите на Саудитска Арабия за поражението от Русия на старта на Световното