in , ,

Какви играчи ще вземат нашите грандове през лятото

Летният трансферен прозорец е отворил и родните ни грандчета се вихрят. Правят се трансферни “бомби”, привлечени през зимата като такива пък се гонят с разтрогнати договори и шут в гъзо. На тяхно място идват други “легенди”, които рано или късно ще ги последват. Вестниците и сайтовете обаче ни затрупват с материали за ритнитопковци от висока класа, като се опитват да ни накарат да си мислим, че тия ми ти бъдещи нови звезди на “А” групата са се доближили по някакъв начин до именитите играчи от големите европейски клубове. За какво говорим? В следващите редове, брато.

Играл с Меси, Роналдо или Левандовски

Ама на една и съща площадка в детската градина, брато! Такива титани идват на всеки 6 месеца и си тръгват след още толкова време – тихичко, кротичко със самолетен билет на промоция. Това, че ние сме ритали със 100 кила и група СкандаУ не ни прави добри рапъри, брато. Ние обаче това си го знаем и гледаме да внимаваме с какво се хвалим.

Вкарвал на Петър Чех

За разлика от Гонзо. Поне така каза вратарят за времето, когато се засекли с Георги Иванов във френския Рен. Чех си е класа, въпреки тоя намордник дето носи. Така че за играч, който е вкарвал на стража на Арсенал може да кажем, че е по-добър от Гонзо. Не е малко, без значение дали има осми клас или не.

Новият Роналдо

Най-обичаме да четем, че някой играч бил “новият Роналдо” или “новият Тоти”. Това е като да си вземеш маратонки “Найк” от “Илиенци”. Еми, не е оригиналното, брато, но си мислиш, че си в крак с модата, а маратонките се скапват след третото обуване. Същото се случва и с въпросните играчи. Родните клубове нямат пара за големите звезди, затова взимат двойници. А въпросните са тренирали в школата, в която са правили същото Роналдо и Меси и после идват у нас, за да обясняват как там са били сравнявани с най-добрите. Мхм, сигурни сме.

Синове на легенди

Пак заради безпаричие нашите тимове не могат да си позволят именити играчи, но затова пък гледат да вземат техни роднини. В момента в “Левски” играе синът на Ривалдо, но горкият не разполага и с 5% от таланта на баща си. Жалко! Пак там е и далечен братовчед на Гари Родригес, който в момента е шампион на Турция с “Галатасарай”, а някои от най-силните клубове във Висшата лига го желаят. Но Кабрал си го не може, момчето. Очакваме това лято в родния футбол да се настанят удобно и други роднини на известни играчи, които нямат талант, но имат добри мениджъри и най-вече добро родословие.

Харесай новата ни страница във фейсбук, брато

Играл за “Арсенал”

Ама за юношите младша възраст до 16 години. После минал през “Чукарички”, “Яблонец” и “Шкендрия” (Тетово). Тия ги знаем, брато! Един от екипа ни е вкарвал гол на “Левски”, но става въпрос за Гара Левски (пазете багажа) и то при децата.

Кефи ли те?

Куче се пенсионира след четири мандата като кмет

Намериха 70 кг кокаин във фланелки на Колумбия