in ,

Трите ни предложения за твоя по-различен уикенд

Нов уикенд, брато, чудиш се откъде да хванеш и най-вече накъде да хванеш. Можеш да имаш няколко горещи предложения за събота и неделя, но е възможно и да нямаш нито едно. Поглеждаш телефонът, за да се увериш, че не е спрян, а той е с пълен арсенал от чертички.

Ние имаме три идеи за това какви да ги свършиш през следващите два дни. Признаваме, че за разлика от предния път, когато заложихме на културни събития, сега е точно обратното.

Метай развалени яйца на гей парада в София

Олио да ги попари всичките, брато! Хомота некви ще ни натякват колко е яко да си “различен”. Аре, марш! Да не говорим, че ще задръстят София и ще скапат уикенда на всички, като блокират движението. Много си приличат с вегетариянците. И тия, и ония държат да покажат на всички останали, че тяхната ориентация е най-правилната. Сигурни сме, че и на теб ти подскача джигера, заради тия плашипутарници. Вземи развалено яйце, отиди на парада и мятай, брато. За здраве, както се казва. За всеки хедшот черпим с бира.

Отиди на турнир по камък, ножица, хартия

Да, брато, няма шега. Организатор на ожесточеното състезание е “Комеди клуб София”. Ако се чувстваш късметлия или си сигурен в способностите си, може да се запишеш, ако още има места. 32 ще премерят сили, докато на сцената остане само един. Входът е безплатен, а началото на съревнованието е в неделя (10 юни) от 18 часа.

Седи и гледай в една точка

Нема кво да се прави през уикенда, освен да се седи и да се гледа в една точка, докато дойде Световното по футбол, което почва идния четвъртък. Чат-пат премигвай, за да не те помислят за предрусал. Просто хубаво се настани на леглото и седни “по турски”, за да увиснат топчетата свободно, след което впери поглед в корниза или в пердето, в което си се трил след секс. Времето ще минава бавно, по-бавно от мисълта на футболист. Изолирай страничните шумове с памук в ушите или строителна пяна.

П.С – Другият вариант е да си дръпнеш ъпдейта за FIFA 18 за световното и да си счупиш палците от игра цял уикенд. Бирата и джънка са задължителни. 

Кефи ли те?

Хейтърите ще кажат, че е Photoshop (СНИМКИ)

В Япония пускат безцветна Coca-Cola