in

3 прилични предложения на Brato.bg за як уикенд

Край на работната седмица за нормалните хора, брато. Ние не сме от тях, но това е друга тема. Тези, които работят от понеделник до петък, ще могат да си поемат глатна въздух през уикенда. Големият въпрос обаче е какво да се прави? Лятото вече си е тук, няма какво да се лъжем. Така че възможностите са много. И все пак ние имаме 3 предложения или по-точно идеи, с които се надяваме да ти помогнем да решиш накъде да хванеш.

Капана фест

Ако страдаш от носталгия по минали времена, брато, то „Капана фест“ е твоето място. Панаирът на изкуствата събира на едно място позабравени занаяти, кино, литература, театър, музика, различни по стил забавления. Наричат го „Душата на квартала“, но само тези, които са го посещавали вече, могат да ти опишат чувството да си в тълпата по малките улички на стария град в Пловдив. А от 1 до 3 юни по тесните улички на кв. “Капана” отново ще закипи от живот. Били сме там и с две ръце ти препоръчваме да отскочиш, ако се чудиш какво да правиш. Има яки бири, готини хора и добро настроение.

Почети Ботев

Ако “Капана фест” ти е далече или ти се иска да правиш нещо по-спокойно, то ние имаме и такова предложение – отскочи до Враца, за да видиш паметника на Христо Ботев. Но ако този район ти е далечен, можеш да отидеш до Калофер, родният град на революционера. Направи си една историческа разходка без значение дали е 2-и или 3-ти юни. Ако все пак отидеш към Враца, препоръчваме ти да изпиеш една бира на ресторант “Чайка”. После ще ни благодариш…

Панаир на книгата

Още нещо за душата, брато. До 3-ти юни включително в района на НДК, където преди време се извисяваше един невероятен паметник, ще има панаир на книгата. На нея ще намериш купища силни заглавия, едно от които е и “Наръчникът на едно брато”.

Кефи ли те?

FIFA 18: Франция ще е новият световен шампион!

Not Safe For Work
Click to view this post

Олга няма никакви скрупули пред камера (СНИМКИ+ВИДЕО)