in ,

Зидан подаде оставка, имаме 5 горещи предложения за нов треньор на “Реал”

Сензацията е факт, брато – “Витоша” (Бистрица) остава в Първа лига. Упс, грешка, друга ни беше мисълта – Зинедин Зидан подаде оставка само пет дни, след като спечели трета поредна титла в Шампионската лига. Французинът обяви голямата новина в четвъртък на пресконференция, на която присъства още босът на клуба Флорентино Перес.

Веднага, след като стана ясно, че гениалният французин си тръгва от “Сантяго Бернабеу”, започнаха и спекулациите по темата. Кой ще смени Зизу в Мадрид? Арсен Венгер? Или Антонио Конте? А може би дори Маурисио Почетино. Кой знае? Сигурни сме, че самият бос на клуба все още не е наясно с това важно за клуба решение. Но истината е, че вариантите за нов треньор на “Реал” са много повече. А там някъде трябва да бъдат споменати и предложенията на Brato.bg. Най-малкото, защото винаги са нестандартни и различни. Даваме друг ъгъл на нещата…

Люпко Петрович

Може да е на 71 години, но сърбинът е доказал, че за добрия майстор възраст няма. Г-н Петрович направи невъзможното при последния си престой в “Левски”, а след това не се уплаши да предприеме екстравагантно предизвикателство, каквото е първенството на Виетнам. Там той се бори с анаконди и мафия, за да стане шампион, но в крайна сметка бе конкурентът му стана първи… по голова разлика. По настоящем Люпко работи в Руанда, но едно обаждане от Мадрид му е достатъчно, за да драсне набързо една оставка, да си допие ракията и да поеме към “Сантяго Бернабеу”. Люпко е перфекният заместник на Зизу, защото също няма коса, а освен това знае как се печели Шампионска лига. Щом го е правил с “Цървена звезда”, няма да му е проблем да го стори и с “Реал”. Проблем за звездите на “белия балет” обаче би бил режимът на Петрович, на който може да смогне единствено Бензема. На нападателя си личи, че черният му дроб фунционира далеч по-добре от белия.

Милен Радуканов

След истинския Моуриньо, ред е през “Реал” да мине и българският. С какво е по-добър португалецът? Всеки може да се справи с трансфери за по 100 млн. паунда. Милен Радуканов прилича малко на Зидан, макар че французинът може само да мечтае за изпадане от “А” група с “Пирин” (Благоевград). Миленката изглежда умен, много е вероятно да решава судоку, така че какво му пречи да ги нарисува на дъската и да ги нареди тия глезльовци? Нали са големите футболисти, сами да се оправят на терена. Проблемът е, че Радуканов се облизва за треньорския пост в ЦСКА, така че не е лошо от Мадрид първи да направят оферта, защото нищо не се знае.

Гонзо

Георги Иванов е мотивиран да се докаже в чужбина, брато. Все още му тези онзи блед престой в “Рен”. Жаден е да се докаже, а Испания е точното място. Само преди дни Гонзо се похвали, че ходи на уроци по английски, защото е важно, примерно, човек да се развива, примерно. А едно евентуално негово назначение в “Реал”  ще оправи финансовата дисциплина и семейния бюджет. Ние ако бехме на местото на Асенсио и компания, щехме да му даваме пари на ръка от заплатата си, за да сме част от отбора. Нищо не намекваме! Гонзо е тактически грамотен, пак казвам, знае езици, щото нали е играл в “Рен” и в “Риека”, пък и косата му е по-гъста от тази на Зидан, така че ще се оправи с кралския клуб. Това е само част от грандиозния му план да се върне отново в “Левски”. Защото “Реал” е по-голям от “Лацио” и така Делио Роси ще бъде тактически надигран. Сещаш ли се?

Загорчич

Сръбският спец вдигна купата на България със “Славия” в нещо като футболен мач срещу “Левски”. Неговият отбор обори лафа на Ицето Стоичков, че “Който играе – пИчели”. “Левски” игра, “Славия” взе купата. Тази тактика ще е достатъчна на Загорчич да побийва “Барселона”. Ще си вземе и Жоро Вратарчето, защото тоя Кейлор Навас хич не го бива с печеленето на време.

Вини Джоунс

Селяк от класа, брато! Винаги ще го харесваме, защото не му пука срещу кого играе – детенце, Меси или баба, бившият трошач на кости с “Уимбълдън” ще е готов за шпаги в кръста. Той ще научи “Белия балет” как да ритат “Барселона” и най-после да извадят от строя Лео, Суарез и още 5-6 играчи. Като направят три принудителни смени, “Барселона” ще са пред срив в играта. Ако след това възпитаниците на Вини контузят и още четирима, каталунците ще са изправени пред огрозата да загубят служебно при липсата на седем играчи на терена. Така ще е, няма как, брато!

Кефи ли те?

3 свежи парчета, с които да вдигнеш летните градуси

FIFA 18: Франция ще е новият световен шампион!