in ,

Какво щяхме да правим, ако имахме трета ръка

Наскоро заварихме Цецка в кухнята, брато. Беше бясна, защото й се бе наложило да свърши куп домакинска работа, а за целта имаше само две ръце. Подхвърли ни, че мечтаела за трета, а ние се замислихме по темата. Странна работа, повечето мацки искат “нови” гърди, джуки, липосукция… Не знаехме, че вече правят операции и за присаждане на накрайници. Но светът не може да ни изненада. След като тези мисли ни напуснаха, дойдоха други – какво ли щяхме да правим, ако имахме трета ръка…

Зад волана

Мечтата ни. С три ръце зад волана значи комфорт. Пушиш цигара или обикновен черен чай, въртиш геврека и едновременно с това правиш поредно раздаване на сантасе. Нещата отиват на друго ниво, дееба. Лошо е, ако третата ръка е лява. Лявата винаги е за отсичане. Но ако не е, ще можеш също така да си чатиш с твоята Цецка, да показваш среден пръст на онзи, който е дръзнал да те засече и да натискаш в същото време клаксона. Класа!

Нечовешка любовна игра

Само си го представи, брато. Събличате се с твоята Цецка в сумрака на спалнята. Мирише на разрязани дюли. Ти я пипаш по гърдите, пускаш втора ръка към гащите, а с третата я галиш по главата като домашен любимец – да вземе залък хлеб или просто да не се подплаши от твоята любов. Велико и същевременно нечовешко. Вкарай още въображение и ще се изплашиш от себе си.

Hands Old Portrait Person Man Human Head

Мастър на FIFA

Няма да те лъжем, че ако трябва да избираме кога да ни се появява третият накрайник, това е в моментите, когато играем FIFA. Винаги ни е било трудно да помпаме X (шпагатите), да отпиваме от бирата и да следим резултатите в livescore едновременно. А с една такава екстра, това ще се превърне в нещо съвсем естествено. Хаосът ще бъде заменен от рутина. И ще можем да пием повече бира, защото при сегашните условия времето за удряне на някой друг гълток е, когато топката е в аут.

В кенефа

Край на премеждията в банята, край на изпуснатите в кенефа телефони. Третата ръка ще бъде отлична предпазна мярка срещу мокрото устройство. Ще можеш да играеш на новата ти игра на смартфона, а третата ще пази онова малко разстяние между краката ти, което през годините е агонизирало в опита си да спре изпуснатия телефон за 1000 лева. Всичко това вече е в миналото. Освен това, няма да ти се налага да оставяш четивото в ръцете ти, когато стане време да пускаш водата. Ех, как ни липсваш трета ръчичке…

В офиса

Можеш да бъдеш служител за пример, а в същото време да лъскаш тайно под бюрото, брато. Ш-ш-ш, не казвай на другите. Всички ще си мислят, че си съвестен и не ставаш от стола за кратка почивка, а в действително ще свършваш за пореден път от вида на дупето на колежката в комбинация с бързите ти пръсти, които отлично знаят какво обичаш. А в същото време другите ти две ръце чинно ще стоят пишат по клавиатурата. Гениално!

На игрището

Ако си вратарче, третата ръка ще ти помогне, стига да не се казваш Божката Митрев или да ти викат Малката перука. В тези случаи и пипала да имаш, пак ще са ти безполезни. Ако си полеви играч пък ще можеш да щипеш противниците по зърната с третата ръка, докато другите две си ги вдигнал високо над главата, като така показваш своята “чиста” игра. При волейболистите пък терминът тройна блокада ще придобие друг смисъл. Представяш ли си обаче какво ще стане в борбата, брато? Или в бокса? Кръв ще се лее, но важното е да продължаваме напред.

За лятото

Разходка в парка. Лято. Кеф. Идилия. Че даже романтика, с всички тия цветя и птици наоколо. Мамицата им! С едната ръка разхождаш кучето, би го пуснал и без каишка, обаче песът си е пес и за пореден път е разгонен. Та, държиш кучето, обаче и Цецка иска да се държите за ръце. Да ти писне от лигавщини, ама какво да я правиш… Тук третата ръка идва на помощ – може да държиш сладолед, студена бира или мента с мляко. Класа! Може още да гониш мухите, да си цъкаш на телефона, а може просто да си го преместиш от левия в десния, без Цецка да се сърди, че със същата ръка я галиш по главата…

Кефи ли те?

Само Гатузо може да влиза така в приятелски мач (ВИДЕО)

NDOE пред Brato.bg: Поколенията си носят иконите, звуците, дрескода, но днк-то на рапа си е същото