in ,

Фейсбук изтри страницата на Брато, НО НИЕ ИМАМЕ НОВА

Братоци и Цецки! Страницата на БРАТО във фейсбук беше изтрита. Бяхме точно 199 106 души преди това да се случи. Стигна се до тук заради системни репорти. Някои не правят редовно секс и си го изкарват на нас. Майната им, ние няма да се прададем. През последните 8 месеца постоянно сме с блокирани лични профили, но това няма значение. И без това не пишем на Цецки! Не можем да върнем времето назад, бившите гаджета – също. През последните 6 години всеки ден пълнихме страницата със забавни неща. Това беше и идеята на проекта Brato.bg – алтернативно място на заливащата ни гняс от интернет джендърското пространството. Създадохме пространство, където да се забавляваме всички заедно. Няма го вече, но както казахме това не е краят.

Brato.bg е сайт на трима души, които правят всичко за удоволствие. Brato.bg е сайт с милиони посещения, въпреки че ние, които го поддържаме, правим това като хоби, а не за заплата. За нас почивен ден нямаше през тези 6 години. Дори като отидем на почивка, на село, на погребение, мъкнем лаптопите и апаратите си, за да продължим да правим материали и да качваме забавни неща за фейсбук страницата на Брато. Не ни разбирайте погрешно, не се оплакваме. Това ни доставя удоволствие. Този проект е нещо като наше дете, което отгледахме с приятели – това сте всички вие. 

Но тези 200 000 души вече ги няма, както я няма и самата страница. 1:0 за джендърите. Но ние направихме нова страница и ще се борим да я развием отново със същата любов, с която правихме това и досега. Ще пием бира след бира пред компютъра в името на това да те изкарваме от сивото шибано ежедневие. Няма да те оставим в лошо настроение. Но и ти трябва да ни удариш рамо. Молим те да разпространиш новината за новата ни страница, да разпратиш покана твоите авери и Цецки да ударят по един палец на новия ни профил и да станем отново оново най-голямото общество за братоци и яки мацки. Обещаваме, че най-якото предстои, а най-смешните ни материали тепърва ще бъдат писани…

ХАРЕСАЙ НОВАТА СТРАНИЦА НА BRATO.BG във ФЕЙСБУК

ПОСЛЕДВАЙ НИ И В ИНСТАГРАМ

А ЗА НАЙ-ИЗВРАТЕНИТЕ ИМАМЕ И ФЕЙСБУК ГРУПА

Кефи ли те?

Ирония: Фенове подпалиха без да искат банер “ние никога няма да изгорим” (ВИДЕО)

Бояне, стой си там