in

Всеки 5-ти вярва, че Славия взима Шампионска лига тази година

Чичо Венци пак е хит, брато. Неговите лафове са в учебниците по хумор, а неговият отбор ще влиза в историята според нашето последно проучване. Шокът е пълен и масов, понеже футболните фенове вярват, че Славия ще вземе купата на Шампионска лига тази година.

Що па не? Гошо Петков е страшен вратар, да откръшиш от него! Ако рече да играе, нема равен, въпреки че е на почти пенсионна възраст. Отзад защитата също е железо – Абуд Омар, Андреа, но не Бочели, не и певицата, а Андреа Христов, кой още ти требва? Напред е Емануел Мба. Мда, бе! Нещо страшно!

По-страшно може да стане, ако Ботев Враца идат на финал за ШЛ с Реал Мадрид. Леле, майко, колко бой и фулене ще има за тоя “бял балет”.

ВИЖ ОЩЕ: СЕКСИ ЦЕЦКИ С ТЕСНИ… РОКЛИ

Спираме да приказваме през главата си, ето въпроса, виж и отговорите, за да се ориентираш на къде духа вятъра. И да не забравиш да гласуваш в новата ни анкета:

Какъв ще е финалът на Шампионската лига?

  • Аз просто ще отворя една бира и ще гледам извънземен футбол на финала, докато нашите футболерчета ги чака освидетелстване от ТЕЛК комисиите. (22%)
  • Славия взима ШЛ, чичо Венци е оправил нещата. (20%)
  • Клоп и лудата му банда печелят трофея, аз печеля от триене на билетчета и мойта печели, че изчезвам завинаги… (19%)
  • Финалът на Шампионска лига тая година е Ботев Враца – Реал Мадрид. (13%)
  • Нема да има финал. (10%)
  • Боби Михайлов да стане и президент на Република България, тогава вече окончателно да знаем, че конюшната е за взривяване. (9%)
  • Байерн Мюнхен да купят Гонзо и ще се класират! (8%)

Кефи ли те?

Мед. сестра демонстрира разликата между здрав дроб и този на пушач от 20 години (ВИДЕО)

Мис железно дупе може да чупи орехи с бузи, а и не само…