in ,

Смех!Смех! Яко!Яко!

Братото, което обикаля света и използва Tinder, за да пести от хотели

Летните отпуски чукат на вратата, брато. И като споменахме думата “чука”, вярваме, че следващата история може да те вдъхнови. Става въпрос за Антъни Бота. Белгиецът обикаля света, но си има стратегия за пестене на пари и то добра.

25-годишното брато използва приложението Tinder, чрез което и ние сме записвали някоя друга победа в този живот. Нашият се запознава с Цецки с молбата да спи при тях, докато е в града. Ясно е, че с един удар Антъни хваща два заека.

За целта той използва платените функции на приложението Tinder Plus, което позволява да избереш град, в който искаш да постигнеш запознанство. До момента Антъни е обиколил 20 европейски града с помощта на 21 мацки.

Предприемачът споделя, че по време на пътуванията му е имал както ужасни, така и прекрасни моменти. В продължение на два месеца нашият човек посети Холандия, Германия, Австрия, Унгария, Полша, Словакия и Чехия.

“Не съм особено придирчив, защото всъщност търся място за спане – обяснява той. – Успях да намеря място за престой във всеки град, който исках да посетя, с изключение на Виена. Оттам отидох в Братислава, защото е на час път от австрийската столица. След няколко дневен престой осъзнах, че не мога да прекарам по три часа в разговори в Tinder, обяснявайки на момичетата как пътувам.”

Антъни често получава отказ, но неговите стандарти не са големи и той не се нуждае от супермодели. Признава, че най-яко си е изкарал в Мюнхен, където е бил настанен в къща с басейн, джакузи, сауна, а на същата улица живели играчи на “Байерн” (Мюнхен).

За финал братото признава, че е правил секс с част от любезните домакини. Но това не е основната му це, защото търси любов. На този етап пътникът се е върнал в Брюксел, но възнамерява да посети Нова Зеландия, където жените са “по-либерални”.

Кефи ли те?

Дебилен моторист в опит да се обезглави на ЖП бариера (ВИДЕО)

Кенгура бият хора, ако не им носят храна