in ,

Ако не си имал двудневен махмурлук, не си живял

Обичаме да пием, но не обичаме да ни боли главата, брато. А по начинът, по който консумираме алкохола, махмурлукът винаги ни чака чинно до леглото на сутринта. Признаваме, че през годините ни се е налагало да преживяваме някои от най-чудовищните възможни главоболия, но в повечето случаи си е заслужавало. Чин-чин!

А анкета на Brato.bg, която пуснахме още през април, доказа, че ние не сме единствените парти животни. Според цели 35% от гласувалите, който не е имал двудневен махмурлук, той не е живял. Ние признаваме, че няколко пъти ни е било лошо повече от 24 часа. Това вече не си заслужава.

Но едва 8% признават, че знаят точната рецепта за двудневен махмурлук – водка, бира и шотове. Тази комбинация ти носи болничен за три дни, брато. Имай го предвид.

А 25% от читателите на Brato.bg смятат, че махмурлукът е за женчовци. Не сме съгласни, пичове. Само женчовците на са имали главоболие след тежък запой. Щото ближат некви коктейлчета, а тая работа не е пичовска.

За сметка на тях път 19% вярват, че повторното напиване е най-добрата атака срещу махмурлука. Съгласни! Отиваме да си сипем. Наздраве и със здраве, брато!

Кефи ли те?

Да оцелееш по чудо след тежка катастрофа (ВИДЕО)

17-годишен продава маратонки на футболните звезди в Англия