in

Предлагаме Юсейн Болт на “Ботев” (Враца), “Верея” и “Созопол”

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 15: *** EXCLUSIVE ACCESS *** (MINIMUM USAGE FEE APPLIES - 250 GBP OR LOCAL EQUIVALENT) Cristiano Ronaldo of Manchester United meets Olympic Champion Usain Bolt ahead of a First Team training session at Carrington Training Ground on May 15 2009, in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

Юсейн Болт приключи с кариерата си на лекоатлет, брато, така че неговите колеги могат да си отдъхнат. Но ямаецът не иска да спира напълно със спорта и е готов да започне кариера във футбола. Но към момента най-бързият човек на планетата удря на камък, въпреки големите си връзки. Той се предложи на “Борусия” (Дортмунд), “Манчестър Юнайтед” и още няколко водещи клуба в Европа. Но тия неща не стават така и Болт трябва първо да се наложи в по-скромен тим, преди да погледне към Шампионската лига. Ние от Brato.bg изготвихме списък с 5 родни клуба, които да го вземат под крилото си. През годините сме виждали толкова ментета по родните терени, едно повече няма да ни натежи.

“Ботев” (Враца)

Градът под Балкана по всяка вероятност ще участва в “А” група от следващия сезон. В момента в “Б” група са първи и само земетресение с невиждани щети и жертви + цунами по река Лева ще ги бутне. Очаква се Ботев Враца да върне блясъка на Северозапада в българския футбол, щото Монтана не можа.  На “Ботев” ще им трябват класни изпълнители. У Враца, баце, пиячи, биячи и ебачи има, този Болт е перфектен трансфер за тех, щото барем един требва да тича. Колко ще се среща с топката е друг въпрос, готиното е, че ако нещо прецака, не могат да го настигнат да му бият два шамара. Вече го виждаме как се кърши в местната дискотека “Бурканя” и маа шкембе чорба на “Червения площад”.

“Славия”

 

 

ЦСКА има Каранга, “Левски” – Обертан, а “Черно море” – Мариян Огнянов. Шегуваме се, разбира се. “Белите” се борят за място в Лига Европа, а и финал за Купата на България. Тимът на Златомир Загорчич разполага с млад отбор, чиято най-голяма звезда е Галин Иванов. Но така трудно ще бъдат постигнати високите цели, поставени лично от Венцеслав Стефанов. Трябва голямо име. А Болт е точно такова. С него по крилото Иван Минчев ще подгони Фернандо Каранга при голмайсторите. Ямаецът лесно ще надбягва съперници като Милош Цветкович и Стефан Станчев, след което ще трябва единствено да подава точно на нападателя на “белите”. На Болт му трябва един силен полусезон преди чичо Венци да го продаде за няколко милиона в Русия без дори да му е необходим подписа на играча. Г-н Стефанов не пита за такива неща.

“Верея”

Отборът бойкотира тренировъчния процес, заради неизплатени заплати и премии. На такъв глад може да издържи само Юсейн Болт. Той е слаб и атлетичен, а за тази фигура не се яде много. Ако мислиш, че ямаецът ще изглежда странен по футболните ни терени, виж само Хюсеин Сюлеймани. Защитник на Верея от Саудитска Арабия, който е на 41 години. Прилича на Сандокан мале с двата ножа, така че Болт ще си е направо истински Дейвид Бекъм, макар и не толкова рус и бял.

“Пластик” (Старопатица)

Колоритен футболен тим от село Старопатица, Видинско. Името на отбора им издава, че са подвижни, пластични и даже ветъра да е срещу тех, нема кво да стане. Юсеин Болт е идеален вариант и за тях, имат проблеми с крилата. Относно забавленията в населеното място също има кво да кажем – в селото има Кметство, Читалище с много богата библиотека, Поща, Здравна служба, Клуб на пенсионера, Пчеларски клуб. Пише го в Уикипедия. Отделно селото е близо до Сърбия, така че като му писне на Болт, гащите в сака и билет за влака към Западна Европа. Успех, чичо Юсеине!

“Созопол”

Тимът е на дъното във Втора лига и спешно се нуждае от искра, която да запази елитния статут на “небесносините”. Отборът разполага с отлична база – стадион красавец, море и горещ песък. През пролетта и есента Болт ще снове по крилото, а лятото по плажовете, където ще продава царевица, гевреци и клубни артикули на туристите. Освен това снажният лекоатлет е от Ямайка и вярваме, че не се страхува от змии. Той е перфектен да разнася питон из града, с който де снимат чужденци на родното черноморие.

В отбора на бившите

Болт ще пасне идеално в тима на Манастирище, състезаващ се в А окръжна Врачанска лига. Това е тимът на бившите – в него има бивши борци, бивши куки, бивши биячи, защо да няма и бивши спортисти. Манастирище се води лют домакин, който млати съперници и рефери. Болт само ще откъсва по крилото и ще вкарва, докато съотборниците му чупят тазовете на гостите, буквално, естествено.
Само ще те светнем, че преди година футболната команда от врачанското село Манастирище спечели титлата от Държавното първенство по футбол за ветерани и влезе в историята, като първият селски тим направил това. Добре ли е?

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Който носи бяло…

Уникални снимки на част от победителите от фотоконкурса на Sony