in

Поставиха грешна диагноза на жена, тя похарчи всички спестявания

Никога не трябва да вярваш на лекарската диагноза на 100%, брато. Това трябва да го знаеш и да не се отчайваш в тежки моменти.  Отдавна сме се уверили в това наше твърдение, но сега долетя поредно доказателство и от чужбина.

Джаки Диб от английския град Хъл бе диагностицирана с фронтално-времева деменция. А докторът й съобщил, че й остават между 5 и 7 години живот. След неприятната вест, Джаки и съпругът й Роб решили да се отдадат на живот и да похарчат спестяванията си.

Двамата първо си купили нов хладилник за почти 1000 долара, а след това отишли и на почивка в Турция. Там те не се ограничавали и се радвали на живота като за последно, за да похарчат нови 2000 долара. За капак си взели и луксозна душ кабина за дома, а Джаки дори имала време да се сбогува с роднитите си.

Накрая се оказало, че всичко това е излишно, защото диагнозата била грешна. Роб подал жалба в местния офис на Националната здравна система. В отговор получил писмо с извинение, но само толкова. А двамата дори не могат да съдят болницата. Причината е прозаична – всичките им спестявания са изхарчени и нямат пари за съдебни производства, които са на стойност 25 000 паунда.

Кефи ли те?

Само с едно отиграване: Италианец засенчи всички пропуски на Йовов

Not Safe For Work
Click to view this post

Карина е Цецка и половина! (СНИМКИ)