in , ,

3 предложения на Брато за нов президент на БФС

В петък футболът ни избира нов президент на БФС, брато. Мачът изглежда решен отдавна. Като тези от вътрешното ни първенство. Още, когато водещите клубове обявиха своята подкрепа към един от кандидатите, а именно Борислав Михайлов, стана ясно, че тая работа не отива на добре. Паметта на някои е къса, но пък джобът – пълен. Тъжно! Много тъжно! Не твърдим, че другите двама са по-добри варианти за поста. Твърдим и то смело, че сегашните хубавци не стават. Няма какво да си кривим душата, не можем да се хванем за нещо читаво, което се случи по управлението на Боби и компания. Само не казвайте прословутата база, защото тя е с европейски пари, а освен това нашият е много гъст с хората от УЕФА. Той им помага за тяхната работа (не особено чиста), те за неговата.

Но предвид факта, че Конгреса е опорочен, а футболът ни все така в блатото, решихме да издигнем нашите кандидатури за президент. В типичен шеговит стил, защото родният ни футбол си е една голяма и много тъпа шега. И не се вижда изход от калта. Затова нека поне се посмеем, че тепърва ще плачем…

Чарли Шийн

Факт е, че е много далече от спорта, брато, но вече видяхме тези, които са имали активна състезателна кариера, че не стават. А чичо Чарли не отстъпва по нищо на Боби – пие и пуши на умирачка, а освен това не спира да помпа коврите. Въпреки своята визия, бившият вратар на националния отбор също има попадения в леглото. Така поне сме чували. Така че не виждаме с какво актьорът ще е по-слаб от родния ни кандидат. Но сме сигурни, че любимият ни герой от сериала “Двама мъже и половина” ще внесе иновации от Щатите. Със сигурност ще има яки мажоретки на мачовете, а Чарли ще бъде дълбоко уважаван във ФИФА и УЕФА. Просто всички са му фенове. Освен това под рамката на националния ни отбор ще пази някой читав, защото няма син, а дъщеря, която е далеч от футбола.

Тодор Славков

Синът на Иван Славков-Батето. За разлика от Боби, Малък Тошко не крие, че пие. Народен човек е като баща си. Лежал е в затвора за участие в групово изнасилване. А Боби още е на свобода, въпреки, че издевателства с футбола ни вече над 12 години. Преди време Славков младши бе избран за любимата реалити звезда на България, така че е фаворит за поста. Него всички го харесват.

Близък приятел му е легендарният нападател и пияч на Локо София Саша Антунович. Нищо чудно да го привлече в екипа си. Така сбирката на алкохолиците в родната централа вече няма да е анонимна, както в момента. Сега там се събират тайно и си къркат за здраве, но не и за това на футбола ни, който мяза на разрушен черен дроб. Наздраве, Тошко!

Ахмед Доган

Страхотен избор, защото той вече има човек вътре – бившия депутат от ДПС Камен Костадинов, който е член на Изпълкома. Доган ще е в свои води. Отдавна се изказа, че разпределя порциите в държавата, а в българския футбол има още за дояждане. Лошото е, че Доган няма толкова много коса като един друг президент, а ще трябва да намери решение и за ботокс. Не сме сигурни с такъв президент с коя държава ще сме в тесни футболни връзки – Турция или Русия. Каквото и да е, валута в евро има от къде да се купи.

Бонус:

Гацо Бацов

Перфектен. Идва от аматьорските нива на българския футбол и знае как се пие, яде и повръща. А това е доста важно, когато си сред началството. Осанката на Гацо Бацов е точно като на шеф, изпънал е пъп и е развил врат. Ще стои адекватно и до министъра на спорта Красен Кралев.

Кефи ли те?

Отвори СПА център, в който се къпеш с бира

Not Safe For Work
Click to view this post

ЧРД на Парис Хилтън