in , ,

Островът-курорт, на който е забранен достъпът за мъже

Знаем едно място, на което читатели на Brato.bg не са добре дошли. Или поне представителите на силния пол. Става въпрос за SuperShe Island, който ще отвори врати това лято. Намира се край бреговете на Финландия и на него място ще намерят само жени и то не всички.

Проектът е на бизнесдамата Кристин Рот, която попадна в топ 10 на Forbes за най-развити предприятия под ръководството на жени. Тя е намерила остров, на който Цецките ще могат да обръщат повече внимание на себе си. Идеята е, че жените се разсейват, когато има мъже около себе си.

На въпросното място обаче те ще имат повече време за разкрасителни процедури, медитация, разговори по женски. Ще се обсъждат една друга, ще клюкарстват и ще си правят кифленски снимки.

Но дори и в един такъв проект, брато, няма как да мине без нито един замесен мъж. Оказа се, че Кристина е намерила острова в компанията на своя приятел, чийто родители притежават други подобни райски кътчета на архипелага.

Тя се влюбва от пръв поглед във въпросното местенце и решава, че там ще създаде рай за феминистките, самотните Цецки и тези, които искат да избягат от мъжете си. Ние, стабилните пичове, също имаме такъв остров. Наричаме го бар и дори не ни се налага да изминаваме хиляди километри. А там е страшно – музиката е хип-хоп, бирата е студена, а братоците все стабилни.

Кефи ли те?

Свършиха местата за 6-тите 359 Hip-Hop Awards 2018

Най-косматият мъж на света (ВИДЕО)