in ,

Едно пиянско обръщение на авторите на Brato.bg

Часът е някъде около 4.30, брато. Всеки нормален човек си е легнал. Всеки нормален спи, или си мисли за някоя яка Цецка. Ние не сме от тях, ние мислим за теб, нашият вереч читател. Споко, няма да ти сваляме звезди, дори ракия. Няма да ти се извиняваме, а няма и да ти се уточняваме. Искаме само да ти благодарим – че ни четеш, че ни репортваш, че ни псуваш, харесваш или споделяш.

Искаме да ти благодарим, че ни споделяш – проблеми, снимки, шеги, тревоги. За нас това наистина означава много. Някак си, признаваме, обичаме да ти отговаряме на нещата, които те тревожат – да ти даваме съвети, насоки и идеи. Не са най-гениалните, но са това, което мислим.

Ти си голям поне, колкото нашия свят. Ти си толкова голям, колкото големи са нашите мечти. Защото Brato.bg е нашето семейство и това не е някаква банална че*ия, това е самата истина. Всеки ден идваме тук, за да ти споделим нашите истини от живота – ако ти пишем за спорт, значи това е в главата ни, ако ти покажем някоя яка Цецка – тя е №1 за нас в момента и наистина ни кефи, а ако ти разкажем нечия силна съдба, то това е историята, която ни е вдъхновила и нас.

И в този ред на мисли, считано от сега (4.36 часа сутринта), ние ти благодарим, че си все така верен, предан, добър. Дано те караме да се чувстваш щастлив и бъдем твоята причина за усмивка. Баси, и на Цецките не сме писали такива пиянски смси. Обичаме те и те целуваме по пъпчето. Цун-цун!

Кефи ли те?

След такава дузпа в “А” окръжна събличат на площада (ВИДЕО)

Набрахме самочувствие след последните прогнози, сега имаме нови