in ,

Продават тампони с марихуана, за да облекчават менструалната болка

Медицинските ползи от марихуната са всеизвестни, брато. Казахме медицинските! Но се знаем. Наскоро на пазара се появи още един продукт, съдържащ THC и CBD – двете основни активни канабиноидни съединения, открити в марихуаната. Става въпрос за специални тампони, използващи се при женска менструация.

Много Цецки страдат от силни болки в онзи специален период от месеца. Но калифорнийската компания Foria използва мощни аналгетични свойства на марихуаната в растителните тампони, за да се справят с този всеобщ проблем.

Foria Relief трябва да се използват заедно с други хигиенни продукти, тъй като не са предназначени да абсорбират кръвта. Прилагат по същия начин, както реалните тампони, за да действат точно там, където трябва.

Според компанията, супозиториите причиняват скованост на нервните окончания в матката, шийката на матката и яйчниците. Използвали вече продукта твърдят, че отнема около 20 минути за облекчаване на болката. А после идва и по-доброто настроение, брато. Тампоните с марихуана са направени от натурални съставки. Опаковка с 4 броя струва 44 долара.

Все повече държави пък легализират развлекателната и медицинската употреба на марихуана, така че нашите политици също могат да помислят по този въпрос.

А нас можеш да ни подкрепиш в Тубата, като се абонираш за нас и гледаш нашите влогове, брато! Мерсаж!

Кефи ли те?

Шокиращи резултати в анкетата на БРАТО: Акаш ли на работното място?

“Най-мрачният час”, номиниран за шест награди “Оскар”, в кината от петък