in , ,

Тя си татуира “Веган” на лицето, за да не се обяснява през 5 минути


А, не, някои неща прекрачиха всякакви граници, брато. Не можем да разберем защо има хора, които държат да сме наясно с възгледите им за живота. Говорим за веганите, но само преди дни написахме и за цензурата във фейсбук, където ни забраняват да пишем думата “педе*аст”.

Но Brato.bg е мястото, където можем свободно да говорим за нещата, които другите медии премълчават или заобикалят.  Ние сме на мнение, че има хора, които държат да знаем, че са вегани или обратни.

Такава е и британката Кейт Булийн, която си татуира думата “Веган” на челото. Направо го, защото й е омръзнало да обяснява на другите какво обича да яде и какво не. Момичето от град Престън е и активистка и участва в протестни действия, за да разпространява своите възгледи.

“Преди няколко години станах вегетарианка – обяснява Кейт. – Направих го основно заради съчувствие към животните, но до ден днешен научавам нещо ново за отрицателното въздействие на продуктите от животински произход. Понякога гледам документални филми и има много информация, която ми помогна да науча повече за връзката между животинските продукти и изменението на климата, световния глад, недостига на вода и много човешки заболявания.”
Но въпреки възгледите й, общественото мнение си каза думата. Тя получи куп критики за новата татуировка, която ще краси иначе симпатичното й лице. Кейт обаче признава, че хората също имат много татуировки, които нямат смисъл, а тя самата е убедена, че винаги ще бъде вегетарианка.

Кефи ли те?

ЧРД, бате Митко: Топ 15 гола на Бербатов (ВИДЕО)

Алкохолиците, които пушат тревица всеки ден, са по-здрави