in

Съветите на Баба Ванга

Надали има човек, който не е чувал за Баба Ванга. За една от най-великите българки е писано много и със сигурност няма да успеем да кажем нищо ново и по-различно.

Именно за това решихме просто да припомним някои от най-хубавите и мисли и цитати, с което да изкажем нашето си възхищение към нея.

Приятно четене:

Човек трябва да иска малко, за да може да плати цената.

Сини, червени, зелени — заедно ако се обединят, страната веднъж завинаги ще се оправи

Гордейте се, че сте българи! Не отстъпвайте от род и родина! Не се продавайте на Америка за пари!

Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Да не се развеждате, да не се делите, че децата страдат, а и вие хаир от Бога няма да видите.

Трябва да бъдем добри и да се обичаме, защото бъдещето принадлежи на добрите хора и те ще живеят в един прекрасен свят, който сега ни е трудно да си представим!

Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените — не!

Във всеки човек има добро и зло. Така е устроен човека. За мене щастието се корени в търпението на човека.

В събота не се женете — този ден е на мъртвите. Като ще правите веселба, нека е в неделя — в деня на Бога.

Не вярвайте на американците, дето си изпращат у нас развалената царевица, а на руснаците, които ще купят нашата царевица.

…Бедността е цвете, на богатството не се радвайте. Бедността дава да се радваш на деца, приятели, роднини. А от богатството душата се разболява…

…Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!…

…Работете сутрин и през деня. Никога вечер. Силите свише не помагат вечер, а без тяхна помощ нищо велико не може да се роди…”

България не е бедна. Тя има народ трудолюбив, работлив. Българският народ всичко може, по силите му е всичко да произвежда. Народът ни е учен за разлика от някои други народи. Най-ученият в света.

Кефи ли те?

Сър Алекс в цифри: 1496 мача начело на Юнайтед и 48 трофеи

Балотели дава на Реал да опънат жена му