in ,

Баща на 3 деца продаде всичко, за да купи биткойни

Биткойните подлудиха света, брато. Всеки иска да има, но малко са тези, които са се сетили на време да ги “копаят”. Сред тях обаче е Диди Тайхуту, баща на 3 деца. Преди време той продал абсолютно всичко, за да купи от криптовалутата. Разделил се с къщата, мотора, бизнеса си и дори някои от по-скъпите играчки на децата му.

Сега Диди и неговото семейство живеят на къмпинг, твърдо убедени, че скоро ще имат един по-различен живот.
“Навремето Интернет направи информационна революция, а сега криптовалутите правят същото във финансовата система”, обяснява смелият предприемач. – ” След пет години ще може да се предвижда всичко. Предпочитам да действам предварително.”

И тук той не лъже, защото знае за Биткойн още от 2010 година, когато те струват по 1 евро. “Аз съм бизнесмен и в момента, в който научих за тях си казах, че трябва да действам бързо.”
С негов близък организира нещо като мини ферма, купуват компютри и видео карти, за да ги “копаят”. Но през 2013 година стойостта на въпросната криптовалута достига до няколкостотин евро и те решават да продадат всичко. Грешка, която Диди осъзнава в последствие, но това не го отказва.

Така се стига до 2017 година, когато Биткойна поскъпва в пъти, а бащата на три дъщери решава, че е време да продаде къщата. Срещу нея получава 85 биткойна. Преди това той се опитва да намери купувач на имота 8 месеца, но без успех. Когато обявява, че не иска пари, а криптовалута, историята бързо набира популярност в медиите.

Сега цялото семейство е заменило семейния уют за каравана, в която живеят всички. Така ще бъде до 2020 година, когато Диди се надява, че криптовалутата ще скочи 4 пъти и ще могат да си осигурят нов живот. И докато те се лишават от куп неща, американският рапър 50 Cent забогатя изведнъж със 7.5 млн. долара. Причината? През 2014 година изпълнителят на “Candy shop” пусна на пазара албума „Animal Ambition“ с офертата, че всеки има възможност да го закупи с криптовалутата. Рапърът събрал близо 700 биткойна на цена от няколкостотин долара. Съдба, брато!

Кефи ли те?

Най-дебелото момче на света свали 75 кила (ВИДЕО)

Нов тираж, нов кураж: Играем за подарък за Свети Валентин