in , ,

“Скандау” след двете нови песни: Трябваше да се реваншираме на феновете


Може да си проспал уикенда, брато, а може и да си го пропил, но последните 48 часа бяха много турболентни за пичовете от “Скандау”. Тото и Лъчо избухнаха с две нови песни в два отделни дни. Чакаме да видим дали ще има трета днес, но и това да е, не е малко. “Кокаина” и “Без да пие” са прокетите на пичовете и можеш да ги намериш в Тубата. Ние ще ти сложим линкчета по-долу, за да не се разкарваш. Попитахме чичо Лъчо за песните, а той с радост отговори на полу-трезвите ни въпроси.

“Двете песни ги правихме отделно, но се засекоха във времето, една от тях още не беше готова и се появи другата и вече паралелно ги завършвахме. И понеже са доста различни проекти решихме, че няма да натежат и няма да си пречат ако ги пуснем в един ден. Тези, които не харесват едната, ще харесат другата. С идеята за пускането в един ден, не ни провървя – объркахме разни експорти в последния момент, но с 2 песни в два поредни дни пак е яко!”

А “Кокаина” набързо събра 430 000 гледания само след първите 48 часа. Явно феновете са зажадняли за нещо ново, а Лъчо има обяснение по темата: “В канала ни пише, че последно сме пуснали песен преди 8 месеца! Трябваше да се реваншираме на всички, които ни подкрепяха през този период музикална суша. През това време станахме Група на Годината, Любимата звезда на България, а в YouTube сме 100k+. Все постижения, до които нямаше да стигнем без подкрепата на Армията! Иначе жаждата я има и в самите нас.”

Нямаше как да не попитаме и за евентуален нов албум и дали в него ще фигурира песента “Шушана”.

“Все по-често се замисляме по тази тема, но не очаквайте. “Шушана” е неизменна част от live-овете ни, така че, които иска да я чуе, да заповяда на наше парти. И сега за тия дето ще кажат: “Бате, тия са баси чалгарите!” – Да, така е.”

Време е да ги чуеш, брато:

както и тази…

А ако искаш това да стане на живо, можеш да провериш във фейсбук страницата на “Скандау” кога и къде са следващите им участия. Успешна седмица, брато.

Кефи ли те?

Несериозно: Цецка губи зъб при скачане с парашут (ВИДЕО)

Уникални голове на “Лион” – ПСЖ (ВИДЕО)