in

Защо да напуснеш работа точно сега, брато?

Писнало ни е от шибани шефове, брато. Аман от шефове като цяло, а шибаните са най-гадният вид. Идват когато си искат на работа, а ако ти закъснееш, веднага са готови да ти направят забележка. Но да беше само това! Могат да не си мият чашата в офиса, могат да те пращат насам-натам, могат дори да пръднат на оперативка. Ти пробвал ли си поне последното? Нито трудът ти се цени, нито качествата, запознати сме със ситуацията. А качества имаш, защото си истинско Брато.

В този материал ти даваме 5 причини да напуснеш работа възможно най-скоро.

Секс с колежка

Това е доста нетрадиционна причина за напускане на работа. Има фирми, в които сексуалните отношения са забранени. Така се убива либидото и малкият ти приятел не смее да се покаже от черупчицата – свил е главица някъде, заровен като щраус, и няма измъкване! Сексът на работното място като цяло си е и вреден за обстановката, трови я след време, щото ще почнат интригите. А знаем, че искаш да сексаш колежки, всички сме така. Данчето има добра цица, Надето си е само за шляпане с тая голяма разорана нива. За да топнеш чушката и все пак да не навредиш на нервите си, препоръчваме ти първо да напуснеш бачкане, след тва да атакуваш по месинджъра. И най-добрата ще се предаде в ръцете ти, ако използваш точните емотиконки и стикери. Напуснеш ли, значи си смел. Значи действаш, предприемаш промени. Жените се кефят на тва.

За пари

Повечето хора напускат, за да търсят по-голяма заплата. Бъди мъж и напусни за по-малка. Как? Просто иди при шефа и му обясни, че повече не издържаш на такава голяма заплата и трябва да преосмислиш живота си. Ще го шокираш, може да ти викне и лекар за високата ти температура.

ВИЖ ОЩЕ: ВИБРАТОР ПОРЪЧВА ПИЦА СЛЕД ОРГАЗЪМ

Не, виж сега, брато. Ако се чувстваш недооценен наистина, направи нещо по въпроса. Искаме да ти вдъхнем кураж да стъпиш здраво и да поискаш своето. Животът е прекалено кратък, за да правиш каквито и да било компромиси. Щом смяташ, че заплатата ти е ниска, говори с прекия ръководител. Постави въпроса на масата. Най-малко ще ти олекне.

Вашите не те пускат

Има и такова. Да си представим, че не ти се ходи на работа. Обаче условията са добри, нямаш никакви причини да не бачкаш. Тогава можеш да се извиниш с трето лице. Например родител. Например майка ти. Например, че не те пуска. Сеш се? Да те пита началникът защо не си идвал цяла седмица в офиса, а ти най-спокойно да му отвърнеш: “Ми, мама Мими не ме пуска”. Избухваме в смях като си го представим и леко попръцкваме от кеф!

Напрежението

Всички болести идват от ядове, всички ядове идват от гадове. Запиши си го и го научи като стихотворение за декламиране. Когато работният процес се превърне в мъчение, а удовлетворението се измести от постоянно напрежение, нищо не ти остава, освен да станеш, да пръднеш шумно и да кажеш: “Бех до тука, ебете си мамито!”. Напрежение винаги има, ясно е, но когато усетиш, че границата му минава твоята, действай.

Брато.бг

Накрая идва най-смислената причина, знаеш. Ако другите причини не стават, то тази е топ. Напусни работа, за да имаш повече да сме заедно. Намери ни във Фейсбук, където скоро ще станем 200 000 души. Отваряй сайта редовно, следи ни в Инстаграм. Пускаме яко съдържание, разнообразяваме те и като цяло сме срещу всичко, което е срещу теб. Досущ като най-добрият ти приятел. Работата пречи на пиенето и забавленията, освободи се от стреса! Стани циганин, роди си деца и живей на помощи, майка му стара!

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Мястото с приказните къщи

Най-големият конкурент на Ким Кардашиян