in ,

Колко калории гориш при различните пози в секса

Здравословният начин на живот е все по-обсъждан в съвременното общество, брато. Чакай, чакай… какви щуротии пишем, това не е лекция, а статия в Brato.bg. Ще опитаме пак.

Ако си решил да топиш мазнини и излишни килограми със секс, то ние имаме ценна информация за теб, брато, а и теб, Цецке. В днешно време все повече хора си броят калориите като част от хранителния им режим или нещо такова. Ние не го правим. Но попаднахме на изследване на учените, които си нямат друга работа и по цял ден вършат щуротии. Та тия сега са установили колко калории се горят при различните пози в секса. Силно!

Така например, Цецките, които правят орална любов, горят по 60 калории на всеки 30 минути. Добрата новина е, че тези, на които им правят, също горят 60 калории. Лошата новина е, че 60 калории са половин “Сникърс”. Лошо!

А страстните целувки с език горят по 230 калории на всеки половин час, което си е болезнена ерекция, ако в крайна сметка слабият пол не пусне на силния. Попадали сме в такава ситуация и най-трудното е да се добереш до вкъщи.

Други 110 калории можеш да изгориш при кучешката поза, а ако си малко по-деен можеш да изгориш и повече. Въпросните цифри важат отново при секс от половин час, което в нашия случай си е героизъм.

Класическата мисионерска коства скромните 60 калории за всеки 30 минути. Нещо не ни се вярва, но щом учените го твърдят, ние няма да спорим.

Ако пък твоята Цецка е отгоре, ще й трябват 35 минути, за да изгори 110 калории.

За финал ще споделим, че 30 минути на ръчна гори едва 50 калории. Но половин час води до протриване, брато. Да си знаеш!

Кефи ли те?

Да се къпеш по бански при минус 65 градуса (ВИДЕО)

Как производителите манипулират купувачите