in ,

Жена се разочарова от мъжете и се омъжи за призрак на пират

Много силна история, брато. Четем я и се смеем по-силно от публикациите с нападките между Любо Пенев и Боби Михайлов. Жена от Великобритания успя да засенчи и двамата ни кандидати за нов президент на БФС.

45-годишната Аманда Цийг се разочарова тотално от силния пол и след дълго търсене на перфектния мъж реши да се откаже. Тя сложи край на агонията в любовта като се омъжи за… духа на хаитски пират, починал през XVIII век. Въпросният мъж се казва Джак и е на 300 години и отдавна не е сред живите.

Според историята, публикувана в британското издание “Sun”, двамата дори правили секс, карали се и ходили на срещи, въпреки гореизложеният факт, че младоженецът е починал. Връзката между Аманда и Джак се заражда през 2014 г. Докато тя си лежала в леглото, усетила енергията на пират. И въпреки че никога не го е виждала, тя вярва, че много прилича на капитан Джак Спароу от “Карибски пирати”.

“Той е душата ми. Аз съм толкова щастлива, това е идеалната връзка. Много хора не знаят за възможността за взаимоотношения с духовете”, признава щастливата булка.

Кефи ли те?

Скандално: Съдия ритна футболист, след което го изгони (ВИДЕО)

Да се къпеш по бански при минус 65 градуса (ВИДЕО)