in ,

Мъж открадна полицейска кола, за да си купи бира


Брато от Сакраменто, САЩ ще остане на сухо за дълго време. Не става въпрос за секс, а за пиене. Със сексуален акт може да се уреди зад решетките. Причината за сухия режим не са многото празници по Коледа, когато всички препихме и преядохме. На Захари Самаха това не му беше достатъчно. След като погълна соледно количество алкохол през уикенда, той реши, че е редно да затапи с бира. Но тъй като нямаше собствена кола под ръка прецени, че е най-добре да задигне стоящата без наблюдение полицейска патрулка наблизо.

Нашият пич се отби до местно денонощно магазинче, слезе спокойно от колата, но външният му вид събуди подозрание у останалите посетители. Причината – Захари беше бос и само по официален панталон. Това събуди гражданския дълг в местен жител, който осъществи арест с подръчни материали, след което извика униформените, за да довършат започнатото.

Сега срещу нарушителя са повдигнати две нарушения – кражба на полицейски автомобил и шофиране в нетрезво състояние. А ти какви глупости си правил на пияна глава, брато?

Кефи ли те?

Можеш да гласуваш за фаворитите ти на 6-тите хип-хоп награди

Руснак създаде животински фигури от гованца