Мъж открадна полицейска кола, за да си купи бира

Мъж открадна полицейска кола, за да си купи бира


Брато от Сакраменто, САЩ ще остане на сухо за дълго време. Не става въпрос за секс, а за пиене. Със сексуален акт може да се уреди зад решетките. Причината за сухия режим не са многото празници по Коледа, когато всички препихме и преядохме. На Захари Самаха това не му беше достатъчно. След като погълна соледно количество алкохол през уикенда, той реши, че е редно да затапи с бира. Но тъй като нямаше собствена кола под ръка прецени, че е най-добре да задигне стоящата без наблюдение полицейска патрулка наблизо.

Нашият пич се отби до местно денонощно магазинче, слезе спокойно от колата, но външният му вид събуди подозрание у останалите посетители. Причината – Захари беше бос и само по официален панталон. Това събуди гражданския дълг в местен жител, който осъществи арест с подръчни материали, след което извика униформените, за да довършат започнатото.

Сега срещу нарушителя са повдигнати две нарушения – кражба на полицейски автомобил и шофиране в нетрезво състояние. А ти какви глупости си правил на пияна глава, брато?