in , ,

Кремиран преди 6 месеца напусна работа и се завърна у дома

Странни неща се случват през 2018 година, брато. А е в самото й начало. Въпреки че основата на въпросната история е от 2017 година, ние решихме да я причислим към новата година. За да бъде статията по-цветна, макар че не се нуждае от разкрасяване.

Тайландски работник се прибра у дома 6 месеца, след като бе кремиран. Сарокан Сачива не очакваше топло посрещане, тъй като през последните 2 години работи на рибарски кораб и така и не се реши да им се обади, за да ги чуе. Може пък и да е нямал телефон. Но въпросният 44-годишен рибар не очакваше, че ще се завърне в Сисикет като мъртвец.

Той прекрачи прага на дома си на 17 декември, за да види роднините си бели като платно. Причината – половин година по-рано полицията на Банкок привика близките на г-н Сачива, за да разпознаят тялото му след смъртта, причинена от чревна болест. Но то е неузнаваемо, тъй като е подуто. В дрехите на починалия мъж все пак е открита личната карта на Сарокан.

Научавайки историята за смъртта си, иначе живият тайландец си спомня, че по време на работата му на кораба е установил, че негов колега е откраднал личната му карта преди да напусне работа. Така става ясно, че в крайна сметка обърквацията е голяма и не се знае кога ще те застигне смъртта и без да те принуждава да влизаш в гроба.

Сега бедният ни герой е загрижен за това как да си възвърне правата, след като официално е признат за мъртъв. Полицията също има работа. Тя трябва да установи самоличността на този крещящ измамник. Анализът на ДНК на неговите останки трябва да помогне за това.

Кефи ли те?

Майк Тайсън открива ранчо със 160 декара марихуана

Виж първата в света летяща… вана (ВИДЕО)