in ,

Хляб, презервативи и какво още да избягваш на Нова година

За Нова година обичаме да се глезим, брато. Приготовленията започват ден-два след Коледа с огромен пазар по магазините. Взимат се всякакви глупости, част от които после остават, развалят се и дори кучето не ги яде. Така си принуден да преяждаш с хляб и да препиваш с безалкохолни, но нали е НГ и всички се изхвърляме, за да се почувстваме като хора поне един ден в годината. Мислим си, че харчовете ни правят по-големи отколкото сме, но дали всъщност е така?

На този въпрос няма да отговаряме сега. Тук сме, за да ти дадем няколко приятелски съвета какво да избягваш на Нова година – на трапезата, в магазина и изобщо. Стой далеч от това на 31-ви декември…

Безалкохолни

 

Безалкохолните те карат да се чувстваш като Балу, а освен това ти отнемат от възможността да хапнеш още някое и друго парче суджук. Учените са доказали, че безалкохолните не са полезни, а сам знаеш, че в началото на 2018 г. ще се опиташ да стартираш поредната неуспешна диета. Затова по-добре замени безалкохолното с твърд алкохол и за разредител пий бира. Пак е газирана, но повишава настроението и спомага за по-доброто сцепление с пода. Все пак внимавай с газираните работи, защото ако ще правиш секс, чувството, че си глътнал топка петица ще ти изиграе лоша шега.

Шофиране

 

Най-голямата тъпотия, която можеш да сътвориш в първите часове от новата 2018 г., е да запалиш колата, за да отидеш до близкия денонощен магазин за още пиене. Зареди се предварително с всичко необходимо и изобщо не си и помисляй да излизаш. Най-малкото може да бъдеш атакуван от някоя китайска пиратка. По-страшната атака е сваляне на номера, бързо производство и отнета книжка с няколкостотин лева акт. Остави промилите ти да се реят в ресторанта, не излизай, брато! Светът е голям и полиция дебне отвсякъде!

Хляб

Вкусна, мека, топла – питката е рай за душата, ама ако нема друго на масата. Имай предвид, че мръвките ще са дошли с кофата. Като има – има, братче! Внимавай с хляба! Не става въпрос за диета, става въпрос за място в стомаха ти. Колкото и да си гладен, кацата има дъно. Хлябът е евтин, а ти си платил бая пари за куверт. Бъди умен и изяж мръвките, не ги оставяй, за да ги направят на следващия ден “специалитет в обедното меню”. Ние тия номера ги знаем!

Телефон

 

Зарежи телефона и си гледай кефа. Не трябва да те интересува кой с кого е и къде. Важното е на теб да ти е добре. Даже ти забраняваме да влизаш на Брато.бг до 1-ви януари по обяд. Имаш ли в близост до теб телефон, купонът няма да е същият. А и сме сигурни, че след 00:00 ч. ще се обадиш пиян на мотика на роднините ти и ще им кажеш всичко, което си им спестил през 2017 г. Още по-извратено би било, ако решиш да сториш същото с бившата. Затова най-добре ни послушай, ще ни благодариш на 1-ви, 2-ри или най-късно 3-ти януари.

Презервативи

На Нова година избягвай презервативи, да! Няма нищо по-готино от подарък бебе. Силните емоции са строго препоръчителни, брато. Отпусни душата. През есента така ще се сдобиеш със смисъл на съществуването. Година 2018 ще е твоята година, тати.

Ако не спазваш това с презерватива, поне спази другите. Весело изкарване, брато!

Кефи ли те?

В най-богатото село няма къща на един етаж

Прасе скочи от камион (ВИДЕО)