in ,

Бабалюги, млекоцентрали и още мили имена за нейните гърди

Обожаваме разнообразието в българския език, брато. То ти дава възможност да се изразиш по уникален начин, обирайки точките и убивайки всичко живо. Важното е като отвориш уста да те гледат с отворени усти. Важното е да те слушат, да притихват всеки път, когато вземеш думата. Аплодисменти за момчето, което не само знае кво говори, но и знае как го казва.

Затова сме тук да ти споделим как викаме другояче на циците. Ще ти проведем вид обучение. Цецкините цици си имат прякорчета, трябва да ги знаеш. Тва не са просто едни гърди, тва са две вселени, с които се завиваме. Тва са две съдби, два стожера на грижата.

 

Ето няколко мили имена за балкона на твоята Цецка, направо ги вкарвай в употреба от сега:

Бабалюги – използва се по принцип за големи меки цици, които са видимо отпуснати. Истинските бабалюги стигат до пъпа след определена възраст. Бабалюга е също и силен, здрав човек. Колкото и меки да са бабалюгите, те разбиват джуки. Внимавай и никога не ядосвай жена, разполагаща с бабалюги.

“Много са ти убави бабалюгите, с кво ги мажеш да лъщят така, Цецке?”

 

Гонзаги – няма нищо общо с Гонзо, просто звучи като нещо кръгло, излизащо от шепата. Гонзагите са по-малки от бабалюгите, по-добре успяваш да ги целунеш и не ти обръгат лицето чак до ушите.

“Дай да пипна тия разбрицани гонзаги, където ги носиш постоянно с тебе, Цецке!” 

 

Млекоцентрали – по-големи от предишните две, тези цици са готови да накърмят цяла група от детската градина. Жената с такива гърди е най-подходяща за дете. Правете едно и да се свършва. Най-вероятно ще го прехранва и детето ще има наднормено тегло, друго не можеш да очакваш. Млекоцентралите при бюстовете късат сутиени.

“Искам да ме удариш през устата с тия две млекоцентрали и да ми избиеш два зъба, Цецке!”

Виме – няма как да не вкараме и нещо животинско. От вимето очакваш някакви блага. Трябва обаче да водиш редовно на паша… в мола. Пасищата са скъпи, да. Немаш избор, ако искаш да доиш. А ти си дояч. Добър дояч с хубав захват. Стадото щом е доволно, пастирът си е свършил работата. Натискай на млеко.

“Моо ли да ти постискам вимето, Цецке?”

Еърбеци – мощни са, винаги можеш да ги потърсиш в нужда, а пълното им каско е задължително. Цецките с еърбеци ще те подпрат, когато тръгнеш да падаш, ще те спасят, когато тръгнеш да мреш. Такива гърди са винаги топли, гладки и чакащи.

“Шибни ми един еърбег и да почваме секса, Цецке!”

Къпини – резко преминаваме към малките гърди. Те бодат така, че да ти тръгне кръв. Изглеждат като забравени вкъщи, но са там под блузата. Чакащи и нецелунати години наред! Не може така, трябва да се направи нещо, о, май Гад!

“Ако мина с пръст през тия къпини твоите, ше ми тръгне ли кръв, Цецке?”

Пъпчици – адски малки гърди, приличащи на акне. Стоят като дефект, макар да не са, от тях не може да се очаква ефект. За съжаление истинските й не са на гърба, това не е номер! Повтаряме – това не е номер! Ако попаднеш на Цецка с такива гърди и за пръв път ги видиш в леглото, направи се на заспал, за да не се излагаш като ти падне шперца.

“Може ли да ги стисна с… нокът?”

Котешки езичета – хем малки, хем леко увиснали. Гадна комбинация, от деца не харесваме котки. Тези гърди са продълговати и тесни, имат ги злобните жени.

Нямаме пример за употреба.

А ти как наричаш гърдите на твоята, брато?

Кефи ли те?

Жена счупи ребро с кашлица

Несериозно: Цецка губи зъб при скачане с парашут (ВИДЕО)