in ,

Ася Капчикова пред Брато: Всичко се постига, бъдете целеустремени

Хората говорят само за Шушана. Ние от Brato.bg решихме, че това започва да минава всякакви граници и трябва да променим тренда. Първоначалната ни идея бе да потърсим Снежанка за едно предпразнично интервю, но в последствие направихме по-добър избор – Ася Капчикова. Първо, защото си е наша, а от българското по-хубаво няма, и второ – има какво да ни каже. Срещаме се с нея в дните преди Коледа, а торбата ни е пълна с нестандартни въпроси…

– Ще бъдем честни с теб. Като те видим, веднага ни се иска да те разрошим. После се събуждаме и смучем възглавницата откъм ръба. Предполагаме, че знаеш, че така действаш на мъжете?
Знам как действам на моя мъж, а това ми е напълно достатъчно. Със сигурност ме ласкае отвреме-навреме огромният интерес към мен, но до там. Аз съм човек, който се абстрахира от неща, които не го вълнуват!

– Започнахме с подобен комплимент, защото мъжете са бедни откъм идеи за свалки, но богати на въображение. Коя е най-тъпата свалка, с която са се опитвали да те впечатлят?
Определено този въпрос е любим на много журналисти, така и на вас! Били са много, коя от коя по-нелепа, но върхът на тъпометъра може би печели мъж, който дори не ме познаваше. Той дойде при мен и започна да ми обяснява за наше предишно запознанство, история, която дори не можеше да измисли, а си “смучеше” от пръстите, само и само да си говори с мен. Тактично го прекъснах и му казах, че страшно се е объркал, така приключи жалкият му опит.

– Не знаем дали си наясно, но имаме книга – “Наръчникът на едно брато”. Един вид сме нещо като писатели. Жените падат ли си по такива или не е значение професията, ако имаме скъпа, лъскава кола, дори и да е на лизинг?
Жената обича думи, обича прекрасните обяснения в любов, обича малките жестове, аз лично обожавам поезията, дори когато бях малка, често пишех стихове. Така че да, ние обичаме с ушите си. До колкото скъпата кола – ако питаш някоя меркантилна златотърсачка, за нея със сигурност ще е от значение. За мен мъжът трябва да отговаря на жената, която има до себе си, какво точно имам предвид – когато си интелигентна жена, боец, справяща се сама, то мъжът до теб трябва да е такъв и в същия момент да бъде грижовен, нежен и мил с нея, това са перфектните отношения!

– Да минем на празнична вълна. Ако е вярно, че само добрите деца получават подаръци, ти чакаш ли нещо от Добрия Старец?
Със сигурност не съм от най-послушните деца, но смело мога да кажа , че очаквам подарък от него (смее се).

– А на каква възраст спря да вярваш в Дядо Коледа?
Точна възраст не мога да ти кажа, брато, защото аз никога не съм се връзвала на приказките за Добрия Старец. Знаех още в детската градина, че разни чичковци обличат костюма му, бях доста “отворено” дете и то на много теми.

– Ако сега беше дете, какво писмо щеше да напишеш на Дядо Коледа? Той ни чете, така че можеш да го адресираш чрез нас…
Първо, не бих поискала нещо за себе си, а за децата по света. Тези, които са болни да оздравеят, а тези, които нямат семейства да си намерят, защото Коледа е най-светлият и семеен празник и всеки заслужава да е със семейството си.

– Била си в имението на покойния вече Хю Хефнър, където си събрала погледите на всички. Въведи ни малко в атмосферата, защото всяко истинско брато си е представяло какво е да попадне на такова събитие.
Определено имате вътрешна информация, но да, събрахме погледите. Искам да ви кажа, че наистина си заслужава да се отиде до имението на Хефнър поне веднъж, това ще ви е достатъчно за няколко живота напред. Какви жени видяхме, колко секси мацки от всякакви народности, общо взето мечтата на всички мъже. Партито беше грандиозно, в имението имаше басейни с водопади, голф игрища, огромна лятна градина. Да не забравим и полуголите митични същества, които се разхождаха. Просто бяхме в Рая!

– А успя ли да разговаряш със създателя на “Playboy”?
През последните 4-5 години Хю Хефнър не беше добре здравословно и правеше партитата си за имидж, като не се появяваше на тях. Така и на партито, на което бяхме, той не се появи. Ще ви разочаровам, но нямах възможността да се срещна лично с него.

– Разбрахме, че имаш собствена модна линия. Нещо като за нас има ли или е само за жени?
Да, имам свой собствен бранд “Asesia”. Това е една моя детска мечта, която осъществих. За сега няма неща за вас, но съм креативна и мисля и по този въпрос занапред.

– Какво ще ни препоръчаш да вземем на нашата Цецка за Коледа?
На вашата Цецка ще й отива нещо от моята колекция, така че ще се погрижим за подаръка й на Коледа.

– Успяваш ли да се спасиш от преяждане и препиване покрай празниците?
Да, нямам проблем с това. Дори сега се връщам от фитнеса. Това че е Коледа, за мен не означава почивка, а и когато знаеш колко усилия си хвърлил за мечтаната фигура, на човек му е гузно да прекалява. Поне при мен е така.

– Как си представяш идеалния мъж?
Идеалният мъж не си го представям – той е моят мъж, няма да му правя реклама! Но ще вметна, че идеални неща няма, това е просто химера.

-Препоръчай ни някоя книга да прочетем…
Обичам философски книги. Книги с тематика, лигави романчета не са ми по вкуса. Любимата ми книга е “Енергия на квадрат” на Пам Граут. В момента чета “Chanel” от Лиза Чани.

– Дай съвет за нестандартно място за секс по Коледа, че искаме да разнообразим любовния си живот?
Тук ме изненадахте определено (смее се). Аз обичам стандартните места, така че не мога да ви зарадвам с нестандартен отговор. Ще помисля за другата година.

Не обичаме баналните въпроси, но винаги трябва да имаме поне един такъв в джоба. Какви са творческите ти планове за 2018 година?
Пожелавам си да водя собствено предаване и да стъпя на сцената с Ангелите на Виктория Сикрет.

– И за финал ще те помолим да пожелеш нещо нежно на нашите читатели…
Да са все така готини братлета, да са живи и здрави, а всичко друго се постига, стига да са целеустремени.

Тихооооо!!!😋😋😋❤❤❤

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

🤗😊😘

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

Strong body!👊💪

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

💪Силаа!💪

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

Прекрасен ден от мен!

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

@asesia.bg

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

@asesia.bg

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

💪💓

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

Пак гърмим!!!❤

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

😎❤

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

❤❤❤

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

❤💪❤

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on

Кефи ли те?

Ядосан пич с колело цели с фойерверки друг пич със скутер (ВИДЕО)

Най-добрите филми през 2017 година