in ,

Сбъдни своята мечта за 60 секунди

Всеки от нас има нереализирана мечта, брато. Дори да си най-големият щастливец на света, със сигурност имаш цел, която по една или друга причина е останала нереализирана. Ние, например, искахме да бъдем футболисти. Като малки бяхме големи таланти, но сега сме си безнадежден случай, така че се хванахме да пишем.

Но какво искаме да ти споделим? Става въпрос за кампанията Outdo Yourself! на Ferratum. За какво иде реч? Коледна кампания, която сбъдва мечти. Какви? Всякакви, брато! Важното е да имаш цел, мечта или проект, които искаш да реализираш. Най-яките ще бъдат подкрепени от Ferratum. Какво се иска? 60 секундно видео, което да заснемеш. В него трябва да обясниш твоята цел, мечта или проект. Понеже си наш човек ще ти разкрием, че видеата ще се оценяват по четири компонента – амбиция, креативност, отдаденост и смелост. Просто бъди надъхан и усмихнат. Aко фотографията ти е страст, защо да не разкажеш как се запали и какво би искал да постигнеш в областта?

Освен видеото, друго какво? Трябва да се регистрираш като попълниш кратката форма на сайта на проекта http://ferratumoutdoyourself.com/. Тя е стандартна – име, фамилия, телефон, мейл, име на проекта и кратко описание. Даваш и линк, който да препраща към твоето видео. Трябва да го качиш на YouTube или Vimeo. Регистрирането продължава до 14-ти януари. Победителите ще бъдат обявени на 30-ти януари. Това ли е? Да, брато! Ние също се включихме, защото и ние като теб имаме цели, които искаме да реализираме.

Какво печеля? Награди с общ награден фонд 10 000 евро и менторски курсове с насоки. Победителите ще бъдат избрани според следните четири компонента: амбиция, креативност, отдаденост и смелост. Ще са трима от цял свят. Приятелите могат ли да ме подкрепят? Разбира се! Всеки може да гласува за теб, след като качиш видеото със своето послание. Какъв е шансът да спечеля? Не е малък, брато. Трябва да знаеш, че специално ще има и награда за човек от България. Той ще бъде избран на случаен принцип и ще спечели якия фотоапарат за моментни снимки Fujifilm Instax Mini 9 Instant Camera. Има ли друго? Не! Просто се включи в кампанията и ако спечелиш, да знаеш, че обичаме тъмна бира. Успех!

http://ferratumoutdoyourself.com/

Кефи ли те?

Спести пари с тази Коледна украса от подръчни материали (СНИМКИ)

Знаем точно колко трябва да изпиеш, за да си Бог на дансинга