in , ,

Три перфектни коледни подаръка за всеки мъж


Коледа наближава, брато, а вече сме на такава възраст, че знаем, че Добрия старец няма да ни навести. Нещо повече, самите ние ще трябва да купим подарък на някой близък било той мъж, жена, родител или куче.

Именно тук идва и големият казус – нямаш нито време, нито представа какво да вземеш за въпросния човек. Започваш да разпитваш свои близки, които ти препоръчват все слаби неща. Ние сме тук, за да ти помогнем. За целта имаме три топ продукта, към които никой няма да остане безпристрастен.

Лимитираната чаша на Bratо.bg

Направихме лимитиран брой чаши за кафе с лого на Brato.bg. В нея, разбира се, можеш да си капнеш, уиски, ром или ракия. Ти си шеф. Вариантите на въпросните чаши са два и можеш да ги разгледаш ТУК. Не смятаме да правим пак, но искаме, когато пичовете пият от тях, да си мислят за нас. Извратено, но факт. Цената им е 13 лева с включена доставка до офис на “Еконт” или “Спийди”. Можеш да поръчаш на лично съобщение във Фейсбук.

Alcohopoly

Тя може да се похвали и с приз – “Най-добра настолна игра” на Първите Български Гейм Награди (BGA 2016). А в картонената кутията ще намериш борд с 44 полета, 36 карти, 8 различни цветни пула, зар и упътване на български. В играта има различни предизвикателства като песни, танци, закачки, туърк денс, боди шотове, кис шотове, и разбира се най-обикновено пиене. Всичко това гарантира доброто настроение и високи градуси. Нямаме нищо общо с тази палава игра, но можем да ти осигурим намаление от 10%. Ако си я поръчаш онлайн ТУК с КОД #Brato.bg. Цена на играта 40 лева (без отстъпката).

“Наръчникът на едно брато”

Колкото и нескромно да звучи, брато, това е нашият миг на гениалност. Дали сме си сърцето и душата за тези 350 страници, пълни с хумор и известна доза истина за живота в България. А по случай предстоящите празници решихме и да направим намаление при онлайн поръчка. Цената й е 11.99 лева (без доставка) и ще се радваме, ако някой пич я намери под елхата си за Коледа.

Поръчай ТУК!

Кефи ли те?

Коледа няма да е същата след тези палави снимки

Тя си направи 30 операции, за да прилича на любимата по*но актриса на гаджето й