in ,

6-годишен стана милионер от влогърство на детски играчки


А можеше сега да сме богати и известни, брато. Даже щяхме да почерпим всеки един наш читател със студена бира по повода. За съжаление сме закъснели с някакви си 24 години. Мамка му, колко гениални са простите неща.

Точно в това се убеди 6-годишният Райън и най-вече неговите родители, чиято обща идея превърна малчугана в милионер. Най-странното е, че самото момче дава тон за създадането на YouTube канал, в който  да представя нови играчки под формата на влогърство.

Всичко това се случва, когато Райън е още на 3, а в последствие видеата му стават едни от най-гледаните на влогъри в света. Това е и причината от списание Forbes да го наредят на 8 място по приходи през последната година. Точно така, хлапето е изкарало над 1 млн. долара в периода 1 юни, 2016 г – 1 юни, 2017.

Деца от цял свят следят Ryan ToysReview, а неговият бум идва на 4-ия месец, когато представя някакви колички. Всеки месец гледаемостта се увеличава двойно, а през януари, 2016 година въпросното хлапе удря 1 млн. последователи в YouTube. В следствие на въпросните цифри, родителите на Райън напускат работа и превръщат въпросното влогърство в семеен бизнес.

“Всеки път, когато тръгнем да правим видео, Райън взима задачата сериозно – признават гордите родители. – Ще продължим, докато той харесва това. Реши ли да спре, няма да го убеждаваме в обратното.”

Кефи ли те?

Най-опасната крепост в света

5 брутални нови БГ рап песни (ВИДЕО)