in , ,

Създадоха маратонки за феновете на Jägermeister (СНИМКИ)


На Коледния банкет на Brato.bg пихме тонове шотове, брато. Признаваме си, че количеството беше внушително. Пихме текили, пихме разни разноцветни, пихме и руска закуска. Но ако те интересува кой е любимият ни, то това е Jägermeister. Има вкус като на нещо средно между онзи сироп за кашлица от детството ни Саностол и нещо билково. Не можем да го обясним, но го харесваме.

Даже, когато сме твърде пияни и в компания, преди да започнем да пием от малките чашки, едната част от компанията крещи с все сила  Jäger, а другата meister. Прави се няколко пъти поред с усилване на темпото и е доказано, че сваля напрежението от теб и твоите авери и го предава на съседите по маса.

Отплеснахме се, мамка му, искахме само да обявим наличието на маратонки за феновете на този вид алкохол. От Jägermeister и KangaROOS създадоха т.н сникърси с онова еленче, така присъщо за немската напитка. Маратонките излизат на пазара на 16 декември, но лошата новина е, че ще се продават само в магазините на KangaROOS в Германия. Тъпо! Доколкото успяхме да разберем, няма да има и бутилка Jäger в кутията с обувките, но ако си толкова голям фен, със сигурност ще можеш да си ги поръчаш през интернет.

Кефи ли те?

Българин пусна най-яката обява за кола под формата на рап парче (ВИДЕО)

Стабилни сблъсъци на 1/8-финалите в Шампионската лига