in

Играем за елха и вино с тези 4 срещи и коефициент 9.14

Саутхямптън – Арсенал

И двата отбора инкасират попадения през кампанията, брато. “Светците” нямат чиста мрежа от 10 срещи. Гостите от Лондон не могат да се похвалят също със стабилна защита – 19 допуснати попадения в 15 срещи. Заедно с Ливърпул, това са двата тима с най-много инкасирани голове от тимовете от топ 6.

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.66

Астън Вила – Милуол

Истинско предизвикателство е да залагаш на мачове от Чемпиъншип. В конкретния случай ще се доверим на Астън Вила. Тимът на Стив Брус е в серия от 4 мача без поражение и вярваме, че доброто представяне ще продължи. От своя страна гостите прекъснаха негативна поредица от 5 двубоя без успех след 3:1 над Шефийлд Юнайтед миналия кръг. Но все пак вярваме, че Вила ще бие, за да се укрепи в топ 6.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.8

Фулъм – Бирмингам

Още един двубой от втория ешелон на Англия. И двата отбора се представят под възможностите си през кампанията. За разлика от миналия сезон, когато Фулъм игра плейоф за Висшата лига, сега това изглежда трудно достижимо. Срещу отбора на Славиша Йоканович обаче се изправя най-яловото нападение – това на Бирмингам. С десетте си попадения “сините” логично са при изпадащите. В друг случай бихме заложили на опцията гол/гол, но сега ще се доверим на еденицата.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.61

Уест Хем – Челси

Така е, днес се доверяваме единствено на срещи от Острова. В конкретния случай сме се вторачили конкретно в опцията гол/гол.

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.9

Наздраве!

Кефи ли те?

В духа на Коледа: Жени украсяват веждите си като елхи (СНИМКИ)

Белезници от Гучи за над 100 000 лева (СНИМКА)