in ,

Какво да правиш, ако се излъжеш да идеш с Цецка на шопинг

Цял месец са тия празници, брато. Знаем, че си почнал да отваряш портмонето, а докато не останеш само с касови бележки и визитки в него, твоята Цецка нема да те остави. Пускаме сълза по повода. Именно за пазаруването ще си говорим в този материал, което за теб е по-досадно от предаване на БНТ. Докато мацката ти разпуска с пазаруване, това теб може само да те стресира и натовари. И разтовари откъм финанси. Затова сме тук – твоите най-добри виртуални приятелчета – като в името на нашата дружба ще ти споделим няколко неща, с които можеш да се забавляваш, ако се излъжеш да излезеш с Цецка ти на шопинг по магазините.

Досаждай на другите

Докато твоята Цецка пробва поредната рокля, ти можеш да се сдушиш с другите скучаещи като теб. Питай ги странни въпроси, за да се позабавляваш на техен гръб. Например дали от коледните боксерки им се образуват и на тях хемороиди, или дали има секс магазин в мола, защото си забравил да купиш подарък на баба ти, а тя ще се сърди. Ако твоята женичка е наблизо и чуе, шопингът бързо ще приключи.

Опитай се да изкачиш ескалатор

Може да е малко инфантилно, но сме чували, че е невъзможно да изкачиш ескалатор, слизащ надолу. Ако ти го направиш и запишеш видео, обещаваме да го пуснем на страницата ни във Фейсбук. Тук отново съществува вероятност твоята половинка да почервенее от срам и да се изниже набързо от мола.

Отиди на кино

Кажи на твоята Цецка, че отиваш в съседния магазин, а всъщност си вземи билет за киното, изключи си телефона и си осигури час и половина пълно спокойствие. Тук вероятността твоята Цецка да не забележи отсъствието ти е доста голяма. Можеш да се изкефиш най-накрая на някой екшън – тя никога не иска да дойде с теб на такъв филм, знаем каква е работата.

Балончета

Тва е мега тъпо, ама ше сработи. Взимаш си 2 пакетчета дъвки. Заставаш пред магазина, дето твоята мери дънки, и започваш да дъвчеш и да правиш балончета. Пробвай да разбереш можеш ли да пукнеш балонче с уста, от което да се обърнат към теб чак от горния етаж. Стресирай. Издевателствай. Импровизирай. Целта, разбира се, е да засрамиш себе си и нежната ти половинка. Прави се на луд пред нея, не знаеш що са ви изгонили, не знаеш и що е ядосана. Искаш само да миришеш на дъвки, когато се целувате.

С нея и с мнение 

Още една тактика. Влизаш по магазините с твоята Цецка и винаги имаш критично мнение. То не се изчерпва с две думи, а с цяла плеяда изречения. Баш като пенсионер требва да си. Без значение дали купува дрехи, сувенири или техника – ти имаш мнение и то е отрицателно.

-Миличко, какво мислиш за тази блузка? Да я взема ли?
-Този цвят няма да отива на ушите ти.

Дебилните отговори с подчертана критика са най-гадното, което може да й се случи. Винаги имай мнение.

Чети Brato.bg

Безплатни сме, свежи сме, качваме редовно разни работи на сайта и във Фейсбук страница ни – брато. Влизай резко, има на кво да се посмееш. Чети ни от мола, от кенефа, от работа, зад волана, пред волана, от вкъщи, докато правиш секс, кекс или докато чакаш да ти сменят гумите. С нас никога няма да изгубиш.

Кефи ли те?

2018 г. започва със сезон 11 на „Досиетата Х” (ВИДЕО)

Българин пусна най-яката обява за кола под формата на рап парче (ВИДЕО)