in

5 футболни залога, с които да съборим големите пари днес

След като вчера отново един-два мача от сигурните ни издъниха и хванахме рисковите, засилихме се и се ударихме в стената. После скочихме от втория етаж на блока и си строшихме крак. И така… със счупен крак и счупена глава отново сме готови за залозите. Днес ще играем някои от тези:

Манчестър Сити – Уест Хям – Г/Г

Напълно нелогична прогноза, но колко логичен животът? Ние сме от хората, които ако не заложат дадена футболна среща, изобщо няма да я гледат.

Сент Етиен – Нант – Х

Много рисково, разбира се. Хардкор сме. Или ше пада некой лев, или да го духат, бе. Домакините са пет поредни мача без победа, имат два равни и три загуби. Гостите от пет мача имат две победи и три загуби. Статистиката е куца работа, затва не разчитаме изобщо на нея. Караме го на усещания. Хикс е идеален резултат.

Беневенто – Милан – ПП 2/ КИ 2

Тва са Милан, ало! Добър ден! Чао! Ха-ха! Милан са ебати слабия отбор в последните години, ревем като ги гледаме. Днес обаче се изправят срещу мега слабия Беневенто. Ние ако ги хванем тия Беневенто на “Спортна София”, ще ги бием като маче у дирек.

ПСВ – Ротердам – ПП1/ КИ 1

Домакините са летящи и тоя сезон. Гостите са в долната половина на таблицата. ПСВ са първи, искат да мачкат и мачкат здраво. Треньор на ПСВ е Филип Куку, той изповядва атакуващ футбол. Ще излезе с трима нападатели. Може и над 2,5 гола.

Херта – Айнтрахт – Х

Удри, дедо попе! Два антипатични отбора от Бундеслигата, които са ни дънили милион и половина пъти. Ако към това добавим и този мач, не бихме се учудили.

Кефи ли те?

Мачът на баце Митко Бербатов и още 17 срещи по телевизията в неделя (ПРОГРАМА)

Мъж отпразнува победата над рака със здрав запой, след който почина