in

Селска разправия на рожден ден завърши с труп до тортата

Нещо гадно, брато. Щото животът не е само радост, той е тъга. Споделяме ти тази история, за да внимаваш какви опоненти си избираш.

Селска свада между двама в щата Кънектикът, Америка, завърши с убийство и преебана торта. Карлос Гонзалес-Оливър, което звучи на български като Ариф-Петър, е с гаранция 1 милион долара за това, че е убил комшията по стая в пансион. Карлос е на 41 години и е стар познайник на полицията.

Карлос бил на рожден ден на някъв пич в общежитие за бедни пичове. Имало торта, ама един от другите пичове, дето не били канени на партито, изплискал и дошъл на вратата с брадва. Това разказва самият убиец. По неговия разказ, тоя с брадвата влезнал на партито, ударил с нея по тортата, с което й ебал майката, и тогава станало страшно. Тоя с брадвата опитал да удари Карлос, но Карлос го наръгал в кухнята.

Оказва се, че полицията не е намерила брадва и като цяло май тоя Карлос лъже за некои неща. Все пак се е признал за убиец.

Натоварихме се, брато. Стига с тая тема. Намери нещо по-забавно в сайта ни. Само ти казваме, че Карлос има 20 криминални регистрации прз годините. Ше му требва сериозен адвокат.

Кефи ли те?

Без група на смъртта на Мондиала

5 сигурни и 5 рискови мача, които да ти донесат пари днес