31 неща, които да направиш през декември

31 неща, които да направиш през декември


В края на годината винаги се замисляш за нещата, които си направил през последните 11 месеца, както и тези, които не си, брато. Ние не правим изключение, но сега не му е моментът. Януари е времето, когато си правиш по-сериозни планове и равносметки. Сега трябва да се насладим на празничното настроение, редицата събития, които предстоят и последните 31 дни от 2017 година.

Това е и причината да съставим цял един списък с 31 неща, които да направиш през декември. Нещо като Wish list, ама не баш и малко побългарен.

1. Украси елхата и сложи лампички на терасата, че да покажеш на съседите кой е номер едно! Тури и на електромера магнит, че ще дойде Видовден. Светлинките са хубави, ама ше боли после.

2. Изяж поне един 10-литров буркан с туршия. Стъклото недей да ядеш. Така ще си поел 1 блистер аспирин, за да не се разболяваш, ще са изтекли и към 20-30 кила ракия в посока на твоето гърло. Отпусни се, брато! Зима е, празници идват, тренирай за Коледа и Нова година!

3. Прегърни парното, а вас двамата с парното да ви прегърне твоята Цецка. За кучето – ако остане място. В такова положение прочети поне една книга. Ако не си чел нашата, значи си мръднал. „Наръчникът на едно брато“ те чака в БУКТРЕЙДИНГ и СИЕЛА, както и ТУК!

4. Намери едробосчета Снежанка и я шибай кат жуотно.

5. Купи си шаран за Никулден, за да можеш на 6-ти декември да се наядеш хубаво преди да дойдеш на нашия банкет в клуб „Грамофон“, София. Полезните мазнини в тялото ти ще спомогнат за по-безболезнения махмурлук в четвъртък.

6. Ела на Коледния банкет на Brato.bg, където ще пием шотове, ще слушаме яка музика, а някои ще си тръгнат и с подаръци. Веднъж правим Коледен банкет за 5 години, сметай какъв мазаляк ще е…

7. Афтърът е в най-близката шкембеджийница! Чакаме те там, за да изтрезнеем заедно.

8. Студентски празник е, брато! Във всеки джоб си сложи презерватив, защото в този ден може да хванеш нещо и по въздушно-капков път.

9. Изследвай се за СПИН. Ей така, за всеки случай.

10. Пий едно за любимия си футболен отбор. 10-ти декември е денят на футбола, брато!

11. В един ден бъди аграр като всички останали! Сръчкай някого в ребрата в Градския или карай без да пускаш мигач до офиса. Нека те псуват, прави са.

12. На 12 декември през 73-та в Сливен се ражда певицата Бони. Поне веднъж си канил Цецка на танц на песента й „Клада от страст“ или поне си драйфал на баладата. При нас се случи второто на един лагер в Аспарухово. Връщахме поръчката от един балкон. Беше красиво, заклеваме се! Така че на този ден покани момиче на танц, бъди жентълмен.

13. Купи подарък на гаджето. Ако нямаш такова, и на мама става. И в двата случая не подарявай пасатор. Тъпо е!

14. Направи си ФИФА маратон. Цел ден. Ама като казваме цел ден, значи цел ден. Чакай да получиш тромб и тогава стани от телевизора.

15. Заколи прасе.

16. В почивен ден пусни бормашината малко след 7 сутринта. За кеф! Ако нямаш, удри с чук по парапета на терасата.

17. Хвърли пиратка във входа на блока към 13:00 часа на 1 януари. Не е през декември, ама тогава и умрелите спят. Длъжен си да пробваш един фишек от петте кутии, които си приготвил за новогодишната нощ.

18. На 18 декември се е родил Брат Пит! Удари си една злобарка в името на Анджелина Джоли или гледай филма „Гадни киполета“. Ти избираш.

19. Седни в скута на един от онези Дядо Коледовци, които стоят в мола. Напълни му главата с всичките си проблеми и го попитай за някакъв странен съвет. Например – как да навиеш твоята Цецка да ти пусне отзад.

20. Маскирай се на Дядо Коледа и пак отиди в мола. Но вместо да говориш с децата, привиквай майките – те със сигурност имат какво да ти споделят. Ще бъде нещо като „Искрено и лично“, а ти, в духа на добрия старец, можеш да се възползваш от отчаянието на клетите жени.

21. Направи добро – можеш да събереш старите си дрехи и да ги дариш, или да купиш топла напитка на бездомен. Направи нещо, което да те накара самият ти да се почувстваш по-добре. Пробвай, ще ти хареса!

22. Напий се на куче на коледния банкет на фирмата и се натискай с най-грозната. То може и с най-яката, ама нали искаш работа да се върши…

23. Направи си „Сам вкъщи“ маратон, брато. Първата и втората част са класики, третата също важи. Останалото е боза.

24. Преяж със сърми и боб като за последно преди да дойде ред на пържолите.

25. Прати смс на бившата за коледните празници, покажи класа.

26. Има много мачове от Висшата лига на Англия и то точно в последните часове от годината, така че кажи на мама ти и на Цецка да не те закачат цял ден.

27. Направи си домашно греяно вино и ни пусни рецептата на лично във Фейсбук. И ние душа носим.

28. Изневери на жената и почни годината начисто!

29. Препиши нашите късметите за новогодишната баница. НЯМА ДРУГИ КАТО НАШИТЕ! 

30. Върни си борчовете, за да посрещнеш Новата година на чисто, брато. На 1-и можеш пак да вземеш, но важното е да си с чиста съвест в новогодишната нощ.

31. Празнувай Нова година така, както Ел Чапо бягството си от затвора!