in ,

5 идеи как да се предпазиш от грип в стила на БРАТО

Има две сигурни неща, брато. Едното е, че “Мис България – 2017” няма да се откаже от короната си, каквото и да пишат за нея. Другото сигурно е, че ще има грипове и болести с настъпването на зимата. Кое е общото между двете сам ще решиш, ние не искаме да казваме нищо лошо, за да не ни обвинят в прекомерно хейтърство.

Факт е обаче, че ваксините срещу грип са кът или поне така казват по новините, но баба ти едно време само с ваксини се е имунизирала.  Ние имаме 5 свежи идеи как да се предпазиш от зимните болести в наш стил.

Хвани венерическа болест

Виж сега, съгласни сме, че е малко шокиращо като начало и може би странно за романтичната ти натура. Но се замисли за това как действат съдбата и… имунната система. Две неща, на които тайно разчиташ. Ако хванеш венерическа болест, нека не е смъртоносна, молим те, имунната ти система ще се концентрира там. А съдбата ще се намеси, понеже нема как да е чак толкова гадно – да си хем със сифилис, хем с бронхит. Ще е прекалено! Не можем да ти го обясним точно, ама ако те е страх от грипа, търси кожно-венерически проблем.

 

Чесън, лук, ракия

Ей тия три неща. Възможно е твоята Цецка да избяга панически и никога повече да не се върне, но можеш да си сигурен, че така ще избягат и болестите. С чесъна удължаваш живота си. С лука убиваш глистите. С ракията убиваш всичко и правиш дезинфекция. Светата троица на масата. Светата троица в живота. Светата троица в корема ти. Ще си вечен. И ще ги убиваш само с приказки, с дъх, мирис. Наздраве, майсторе! Наздраве, изроде! Няма нищо по-сигурно, с което да избегнеш болестите през зимата – чесън, лук, ракия, зимата от ползване ще го протрия. Както и да е…

Екзотична почивка

Грипът идва заедно със студа, брато, така че шансът е да избягаш от болестите със самолет към някоя топла страна. Спести ги тия пари от ваксината, добави няколко нули и тръгвай към Хавай, Бали, Индия, Африка или където решиш. Там, разбира се, има шанс да хванеш малария, например, но недей да мислиш така негативно.

 Свинско и винско

Ако не си фен на ракията, но те е страх да не хванеш грип, наблегни на свинско и винско. И ако се чудиш защо пък точно тази комбинация ще те спаси, то ние имаме научен отговор. Според британски вирусолози, консумацията на мазнини и продукти, богати на мастни киселини, предпазва организма от гадости. Причината е, че този вид храни укрепва имунитета. А относно виното, то е ясно – греяното вино е най-добрият лек за душата. Тази алкохолна сладост помага дори и при червено гърло, така че ако решиш, пиши ни, а ние ще ти дадем рецепта. А и хората са си го казали – който не пие от кръчмата, пие от аптеката. Ти избираш.

Чети Brato.bg

Доброто настроение побеждава всичко, брато. А ние преливаме от такова. Затова ти предписваме 3 пъти дневно да влизаш на сайта ни, за да се предпазиш от грип, депресии, разстойство на личността, обикновено разстройство и каквото още ти идва на ум.

Кефи ли те?

Четири скандални вратарски гола в един мач (ВИДЕО)

Каним те на Коледен банкет на Brato.bg