in ,

5 българки, които са по-красиви от Мис България 2017

Новата Мис България предизвика истинска хаос у нас, брато. Дори победата на Григор Димитров в Лондон и първият сняг не успяха да я спасят. Пред нейния труимф бледнееше издънката на “Левски” с “Витоша” (Бистрица). Смятай! Тамара Георгиева се окичи с короната, но това само накара злите езици в социалните мрежи да излязат на яве. Ние не искаме да омаловажаваме успеха на въпросната Цецка, но държим да отбележим, че у нас има поне 5 жени, които са по-красиви от нея. Тя бройката е далеч по-голяма, но решихме да се ограничим до пет. Имаме и други задачи все пак…

Никол Станкулова

A post shared by Никол Станкулова (@nstankulova) on

Всяка наша сутрин започва с кафе, хубава музика и профила на Никол в Instagram. За сравнително краткото си съществуване на този свят, сме научили, че трябва да се зареждаш с позитивна енергия в началото на всеки ден, а излъчването на метеороложката на “Нова” ни дава точно това. Дори името й е красиво, брато! Когато гледаме нейните емисии никога не помним дали ще вали, или ще грее слънце. Никол, готови сме всяка вечер да ти четем от “Наръчникът на едно брато”, да ти решим косите и дори да се откажем от пиенето! Казахме го!

Каним те на Коледен банкет на Brato.bg

Диана Любенова

Строг на моменти поглед, който само кара фантазията ни да играе. Чарът, с който разполага водещата на Btv, е едно от малкото неща на този свят, по-големи от носа на Мис България 2017. Тук говорим за жена на място. Виждали сме я (на снимка) с гола глава и дори тогава е изключително секси. Виждали сме я и гола (пак на снимка), а нещата, които ни дойдоха тогава на ум биха направили така, че “50 нюанса сиво” да изглежда като приказка на Братя Грим.

Жени Калканджиева

Тя е на 42 години, но хич не е лелка, брато. Жени си е мацоранка, въпреки че има дете и е Мис България 1995. Време, в което впечатлявахме момичетата като ядем пясък. Освен това Жени се класира в десетката на Мис Свят. Нещо, което едва ли ще се случи на последните алигатори, триумфирали в състезанието за красота.
Като добавим и факта, че е фенка на скуиртинга, за което сама призна в едно реалити предаване, тя си е перфектната жена.

Радина Кърджилова

Още един МИЛФ, който е с класи над оня руски поялник, спечелил последния ни конкурс за красота. Освен това Радинчето е умна и интелигентна, но най-много ни кефи, че красотата й е естествена. Лъха на пролет от нейния фейс, който като го погледнеш, искаш да виждаш всяка сутрин. Донков е късметлия!

Цвети Пиронкова

Have a beautiful evening! ⭐⭐⭐ #lifeofaflower

A post shared by Tsvetana Pironkova (@tpironkova) on


Тази снимка казва всичко. Може дори да влезеш в профила й и да видиш, че сме оставили коментар под нея. Когато се ожени плакахме с дни и се проклинахме, че не сме станали тенесисти, за да тренираме с нея така, както правеше преди време Григор. Готови сме всеки ден да й редим кордата на ракетата, да й разтриваме крачетата и да й правим протеинови шейкове. Готови сме да я следваме на всеки нейн турнир и да крещим от трибуните с риск да ни изгонят от корта. Цвети, пред теб и красотата ти бледнеят всички титли на Ноле, Федерер и Надал взети заедно.

Кефи ли те?

Туитър: Хората се делят на два вида – такива, писали за снега и такива, писали за Гришо

Живот в Капсула