in ,

Хапче променя миризмата на газовете ни на шоколад и роза, има и за кучета


Следващите няколко реда са посветени на всички онези наши приятели, които поне веднъж в живота ни са организирали атентат срещу нас, брато. Ако познаваш и ти такъв, не се притеснявай да го тагнеш в този материал, за да го хване поне малко срам. Въпреки че е много вероятно да е абсолютен безсрамник, позававайки се на личния ни опит.

А новината за хапчетата, които променят миризмата на газовете на роза, шоколад или виолетки, е от 2014 година, но ние отдавна сме доказали, че сме бавни. Въпросните таблетки са дело на французина Кристиан Поаншьовал, на когото явно му е омръзнало да мирише аромата на своите авери. И това не е тъпашка шега от наша страна, а самата истина.

“Често изпадахме в неудобна ситуация, защото почти се задушавахме, признава си Кристиан още преди 3 години. Това ме накара да изобретя някакво средство, което да ни избави от подобни неудобни ситуации”.

И докато преди 3 лета таблетките са стрували 10 евро, сега инфлацията е оказала влияние и цената е сколича до 18.86 евро. Има и хапове за кучета, защото всички знаем, че те са още по-безкомпромисни, когато стомахът бушува. Но ако си мислиш, че можеш да минеш метър и да пиеш от таблетките на кучето, защото са по-евтини, трябва да ти кажем, че си в грешка. За домашния ти любимец опаковката е 25 евра.

Рецепта:

2-3 хапчета на ден, да се приемат по едно преди ядене за по-добра и изтънчена миризма

via GIPHY

Кефи ли те?

ЛИНК! Гришо срещу Давид Гофен за титлата в Лондон

Компания се извини, след като неин влак потегли 20 сек. по-рано. Не е БДЖ