in , ,

Женски бой, текила и горещи Цецки в новото парче на Toshey и Kukusheff (ВИДЕО)

Ако си мислиш, че екипът на Brato.bg си кърка само на домашно, трябва да признаем, че си в грешка. Правим го и на светски събития, когато се осмелят да ни поканят, но гледаме да ни не хванат, че си носим ракията от вкъщи. В събота вечер бяхме на едно такова мероприятие, но добрата новина е, че успяхме да се опазим от традиционните за нас излагации. В любимия ни клуб “Грамофон” любезни домакини бяха симпатягите Kukusheff и Toshey. Двамата добри музиканти, а и сносни футболисти, представиха своето ново парче “Пусни й го пак”.

 

За целта пичовете се бяха погрижили за всичко от първа необходимост – бяха уредили пиене от Savoy, стабилни Цецки и стегната програма без излишни отклонения. Много хора трябва да вземат пример от тях, но да не влизаме сега в конкретика.

Сред гостите бяха чичо Лъчо от “Скандау”, Ваня Джаферович и близначките от Double voice. Вечерта започна с летния хит “#Дъждобран”, а след това на сцената се качиха Руди и Муден, за да изпълнят “Bitches & iLike”, “Mojo”, “Запали” и “Дневен ред”.


И докато градусите постепенно се покачваха с добрата музика и вливащия се в кръвта алкохол, настъпи заветният миг – премиерата на новата песен. С ръка на сърцето можем да признаем, че видеото е класа, а същото важи и за песента. В клипа, който ще видиш по-долу, има наливане с текила, женски бой, палави Цецки и забавен сюжет. Абе, заслужавал си е целият този труд. Не се притеснявай и ти като нас да споделяш песента в социалните мрежи, да лайкваш и коментираш.

Но в такива моменти винаги има един, който остава зад кадър и това е фотографът. Трябва да отдадем заслуженото на Никс Петров (Look arounD). Той е човекът, ако ти трябват такива услуги. Ами, остава единствено да чуеш песента, брато, и да споделиш мнение.

Кефи ли те?

Бързаща жена едва не минава под гумите на автомобил (ВИДЕО)

Природният феномен на Малдивите е “море от звезди”