in , ,

Актрисите, за които тайно фантазираме

Винаги сме били до болка откровени с теб, брато. Така е и този път, мамка му. Решили сме да разкрием поредните си тайни от личния ни живот. А те включват цял един списък с актриси, за които мечтаем. Знаеш по какъв начин, излишно е да поясняваме. Опитали сме се да отсеем някои от по-баналните, за които всеки би се сетил на прима виста още при прочитането на заглавието. И все пак някои няма как да бъдат пропуснати…

Кат Денингс

Гледали сме я в сериала “Без пукната пара”, но не, защото продукцията е зашеметяваща. Не можем да кажем същото обаче за гръдната обиколка на актрисата. Мале, мале. Много скоро, след като научихме името й, установихме, че има интересни видеа и снимки в сайтовете за възрастни. Шапки долу за хакерите. Кат е само на 31, а усмивката й е на завършена мръсница, каквото сме убедени, че е.

Марго Роби

Изигра яката мацка Наоми във “Вълка от Уолстрийт”, както и палавата Харли Куин в “Самоубийствен отряд”. Искаме да й направим мекици със сирене. Много сирене и все миризливо. В момента е на 27 години, перфекната възраст за нещо хем диво, хем зряло. От Австралия е, така че ше требва да се води на сафари. Има некъв мъж от миналата година, ама не бива да ревнуваме, щото можем да се редуваме.

Емили Ратайковски

Голямата ни слабост! Все още не можем да научим фамилията й, но тялото на Емили го знаем наизуст. Ролите й със сигурност са по-малко от броя мастурбирания, които сме посветили на 26-годишната палавница. Гледали сме я в “Антураж”, “Ние сме твоите приятели”, “Не казвай сбогом”, но най вече в Инстаграм и отново в сайтовете, където качват голи снимки на известни личности.

Нина Добрев

Нашо си е тва момиче, обичаме си го. Има големи кафяви очи, пълни с любов, има също куче и котка, които изобщо не ни интересуват за момента. Знаеш, че е играла в ония филми за вампири, дето си признаваме, че така и не сме гледали. Гаранция искаш да й изпиеш кръвта като вампир. Ах, ти, палавнико. Родена е 1989 г. в София, има канадско гражданство. Там е гадно, никога не ходи в тоя студ и при тия високи данъци. Ако ще й предлагаш брак, върнете се на село и си доите козичките, докато смъртта ви раздели.

Ева Лонгория

Ай, папи. Ако съществуват феромони, които се предават през кинескопа, то Ева определено разполага с тях. Екзотична, нежна, чаровна, опитна, разкрепостена, възбуждаща, завладяваща, ненаситна…Можем да продължаваме с дни и няма да се повторим. Ева е жената с главно Ж и влиза ударно в нашите фантазии всеки път, когато попаднем на сериала “Отчаяни съпруги”. А него гледаме със захлас и ръка в панталоните само заради актрисата. Ева, ти си секс богиня.

Алисия Викандер

Нема такава пичка, брато! Толкова е яка, че ще й лижем ноздрите. Гледахме я в ония изтрещел филм “Момичето от Дания”, където съпругът й иска да е жена. Бавна работа! Тази ако ни е жена, не е истина какво ще й причиним. Поне един болничен ще си пусне след първата брачна нощ. Поне един…

Оливия Уайлд

Не може първия ти филм да е “Съседка за секс” и да не си такъв мацоран. Ебати парчето, брато! Каквото да й правим, ще я караме да не мига. Само от очите й ни става, каму ли ако я видим само по пеньоар.

Ема Уотсън

Когато излизаха филмите за Хари Потър не ни кефеше, но към днешна дата бихме й дали магическата си пръчка, ей така, да я подържи малко, да я гали и да каже “Уингардиум Левиоза”.

Групата на класиците

В нея попадат т.н класики, брато – Дженифър Анистън, Салма Хайек, Скарлет Йохансон, Памела Андерсън, Ева Мендес и още, и още. Всички те са били част от нашите розови сънища през годините. Дори и нашата Цецка не ревнува вече от тях. Те са част от нашия живот. Обичаме ви.

*Сигурни сме, че някоя сме пропуснали, но не се сещаме коя, брато. Подсети ни като коментар, ако ти имаш друго мнение по въпроса.

Кефи ли те?

Кратки и смразяващи филми на ужасите (ВИДЕО)

Футболист на “Рома” отпразнува гол в стил Кирячето