in ,

Лежал на топло съди затвор, не му съдействали при 91-часова ерекция


Странни неща са случват в затвора, брато. Освен, че можеш да попаднеш на хора и да станеш човек, има вероятност и да се натъкнеш на брато с ерекция. Такъв е случаят на Дъстин Ланс. Пичът е лежал на топло в окрък Питсбърг, Калифорния. Сега обаче ходи по съдилища, но в ролята на ищец.

Въпросният Дъстин съди управата на затвора под претекст, че има нарушено здраве. А то е в следствие на болезнена 4-дневна ерекция след погълнато хапче, подарък от друг затворник. Каква е била идеята, не е ясно. В последствие нашият герой се оплаквал за болки в пениса, но надзирателите ги взели насериозно чак 91 часа по-късно.

Е, сега бившият затворник настоява за обезщетение в размер на 5 млн. долара. Но бъркотията с документацията дотолкова е сериозна, че според тях, Ланс бил мъртъв, въпреки че не е. Адвокатът на ищеца е обяснил този факт с грешка на нотариуса и е обещал да се върне с изрядни документи, но нещо ни съмнява пичът да успее да осъди държавата.

Иначе приапизмът е болезнена ерекция, която не е свързана със сексуална възбуда. Такова състояние може да доведе до възпалителни процеси и развитие на гангрена.

Кефи ли те?

Всеки трети читател на Brato с неделен махмурлук

360-градусово видео показва изненадващо красивата Северна Корея (ВИДЕО)