in , ,

“Животът е откачено пътуване, нищо не е сигурно” и още цитати на Еминем


На тази дата рапърът Еминем празнува рожден ден, брато. Днес става на 45 години. По всяка вероятност няма да попадне на тази статия, но това е без значение. В нея са подбрани някои от най-силните му цитати, които той така или иначе знае. Те са предназначение за неговите фенове и хората, които имат нужда да попият малко мъдрост. Каквото и да е, Маршъл Медърс със сигурност има какво да каже.

 “Никой не обича да се проваля. Искам да успея във всичко, което правя, което не е много. Става въпрос за нещата, които наистина ме вълнуват. Ако се проваля в тях, ако не успея, какво ми остава”.

“Баща ми? Никога не съм го познавал. Дори не съм виждал негова снимка.”

“Не получаваш втори шанс. Животът не е игра на “Нинтендо”.

“Много истини се казват на шега!”

“Смятам, че с музиката си постигнах достатъчно, без да ми се налага да играя роли пред публиката, за да я спечеля. С това се гордея най-много.”

“Седях е кенефа и почнаха да излизат доста добри идеи за моя псевдновим. Просто ми хрумна, бях слаб и си мислех, че трябва да го отразя в името ми. В момента, когато ми хрумна Slim Shady се сетих за поне 20 неща, с които мога да го римувам. Седнах и почнах да пиша.

“Не влизам често в интернет, защото преживяването не е много хубаво… Не е продуктивно. Накрая ти се приисква да се сбиеш с някого, да го убиеш или да се самоубиеш. Най-чест- и трите едновременно.”

“Никой не обича да се проваля. Искам да успея във всичко, което правя, което не е много. Става въпрос за нещата, които наистина ме вълнуват. Ако се проваля в тях, ако не успея, какво ми остава.”

“Никога не вземайте екстази, бира, бакарди, трева, бисмол, виварин, тагамент и валиум в един ден. Нощта ще е ви е трудно да заспите.”

„Едно нещо научих за хората, които ти забиват нож в гърба. Те са силни само тогава, когато гърбът ти е обърнат.”

„Ако хората трябва да научат нещо от моята музика, то трябва да е мотивация и увереност , че всичко е възможно, докато работите върху него и не се предавате”.

“Истинският мъж е като любимата блуза в разхвърлян гардероб. Знаеш, че е някъде там, но никога не можеш да я откриеш, когато ти трябва. През ръцете ти минават десетки дрехи. Със състав, който не отговаря на сезона, и цвят, който не отива на косата ти. Сигурна си, че няма да ти стоят добре, но ги пробваш. За всеки случай…”

Кефи ли те?

Ван Дам играе себе си, изправя се срещу български наркокартел (ТИЙЗЪР)

Кобрата: Скоро пак ще имам шанс за титлата