in , ,

Скандау доказаха, че са богове на банкетите

Бяхме на парти, брато. И понеже нямаме много приятели, решихме да разкажем на теб – нашият читател, какво преживяхме. Беше веднъж и не го казваме, защото сме взели пари. Братото не е подкупно или не знае как да си поиска. А излизането ни, което рядко се случва в пълен състав, бе по повод 30-ия рожден ден на Филип. Почерпи стабилно момчето, евалата за което. Пийнахме порядъчно, а един от братото дори попрекали и си забрави пин кода, в резултат на което си блокира телефона. Деба и слабите пиячи.

Въпросният купон беше в клуб „Грамофон“, а ако не си бил там, много си изпуснал. Това е мястото, където хората НЕ стоят на едно място от страх да си измачкат новите дрехи. Там сервитьорките НЕ съдят по това дали си поръчваш бира от 4 кинта или шампанско от 200 и пак там музиката винаги е на ниво. Както и да е. Излизането ни по мъжки пък съвпадна с участие на група „Скандау“ в клуба. Тото излезе от къщата на „Биг Брадър“, за да изпълни ангажимента си, наречен „Скандау Банкет в Грамофон“, зорко охраняван от гардове на „Биг Брадър“. Пичът нямаше право да говори с никой, само да пее. Сега като се замислим, това правило трябва да го въведат за чалга изпълнителите. Само казваме.

Дуото изпълни хитовите си парчета „Риплей“, „Мафия“, „Шесто чувство“, „Ритъмъ“ и много други. А феновете на „Скандау“ успяха да създадат атмосфера, за каквато ще завидят много отбори от Първа професионална лига.
Имаше и игра с публиката, която включваше клякания, но ние от Братото сме твърде стари за тези неща и отнесохме някоя друга шега от по-младите. Признаваме си, само ставите ни изневеряват повече от Цецките.
Всичко завърши с шотове, което само затвърди бетона около езика и краката ни и краят на вечерта малко ни се губи. Но хубавото е, че имаме лайфове от партито и спокойно можем да си припомним какво е било, за да разказваме после и на другите. Виж и ти, ако не ни вярваш, че е било яко.

Кефи ли те?

До първи гол играхме добре и още от Туитър за мача с Франция

Майсторство: Камион с 60-метров товар прави завой и даже нема счупено (ВИДЕО)