in , ,

3 филма, идеални за неделя вечер


Бавно преминаваме към есенен режим, брато. Той а далеч по-мързелив, лежерен и изпълнен с книги и филми. Но един от големите проблеми, когато избираме какво да гледаме, е на кое заглавие да се спрем.

Тук сме в опит да спомогнем за избора ти. Филмите, които предлагаме, са гледани и изпитани от нас. Вървят идеално с Цецка, бира и пуканки, а жанрите са различни за всеки вкус.

What Happened to Monday / Какво се случи с Понеделник (2017)

Рядко си попадал на толкова оригинална идея за филм. Самият жанр е фантастика, но има и елемент на трилър. Има и възбуждаща гола сцена. В свят, в който на семейните двойки им е разрешено да имат само по едно дете, се раждат седем сестри близначки. Родителите решават да задържат всичките деца и им дават имена в чест на дните от седмицата. Така момичетата се появяват публично всяка в своя ден. Но един ден Понеделник изчезва…

Two Night Stand / Свалка за две нощи (2014)

Малко романтика и за Цецка, брато. Не може само екшъни. Двaмa дyши ce зaпoзнaвaт oнлaйн, което води до среща в мaлъĸ aпapтaмeнт. Ha cyтpинтa ce oĸaзвa, чe yлицитe нa Maнxaтън ca зacипaни в cняг и мoмичeтo нe мoжe дa cе прибере. Така снежният ĸaпaн ги принуждава да се oпoзнaят eдин дpyг.

I Origins (2014)/ Аз: Началото (2014)

Един по-различен филм, брато. Самата идея е интересна. Историята е провокация към вечния дебат между вярата и науката, а всъщност започва като любовна история между студент по молекулярна биология и мистериозна красавица. Интересното в историята е, че специалността на момчето е еволюция на очите. Той издирва обекта на своите мечти с помощта на снимка на иконичните й очи и двамата се влюбват лудо, въпреки коренно противоположните си убеждения за същността на живота. Години по-късно биологът и неговата лабораторна партньорка правят шокиращо откритие. Лудост, обсесия или просто неща, които не можем да обясним? Филмът поставя повече въпроси от отговорите, които дава. Дали реалностите, в които живеем не, „рамкират“ душите ни? Във филма е намесена и мъдростта на Индия, a пътуването до там винаги е интригуващо.

Кефи ли те?

Пиян ММА боец не успя да се качи на ринга (ВИДЕО)

Колко е дълга любовната писалка на Лукаку според феновете на Ман Ю?