in

Даваме ти 5 футболни прогнози, с които да събориш големите пари


Каквото и да кажем за предните ни прогнози, брато, би било малко. В най-общи линии се осрахме, ако трябва да бъдем честни. Но кой може да предположи, че “Тотнъм” и “Суонзи” няма да си вкарат попадения или, че “Челси” за пореден път няма да успее да бие “Арсенал”?

Факт е, че те подведохме и с тези прогнози ще се опитаме да измием срама. На всеки се случва да има кофти ден, надяваме се нашите да са отминали.

“Евертън” – “Борнемут”

Като говорим за кофти дни, “карамелите” имаха доста такива в последно време. Все пак тимът на Роналд Куман успя да прекъсне лошата серия в мача за Купата на Лигата след успех с 3:0 над “Съндърланд”. Вярваме, че е идеалният момент Уейн Рууни и компания да се върнат на правия път и във Висшата лига. Баа го да не можеш да биеш “Борнемут” пред собствена публика!

Прогноза: 1
Коефициент: 1.65

“Фулъм” – “Мидълзбро” 

Според анализаторите в Англия, това е един от най-неудачните моменти, в които “котиджърс” ще се изправят срещу Боро. Гостите се намират в серия от 6 поредни двубоя без поражение. От своя страна “Фулъм”, подобно на предния сезон, играе на приливи и отливи. Слаби като гъз, откакто Бербо го нема, ама тва е друга тема. Мислим, че ще успеят да си бутнат по един.

Прогноза: Гол/гол
Коефициент: 1.72

“Пирин” (Благоевград) – “Верея”

И двата отбора имаха мачове за Купата на България през седмицата. Умората си е ебала майката, брато. Най-вероятно ще спукат гумите и топката в тоя мач. Домакините имат бая проблеми със състава заради контузии и картони. “Верея” са с една идея по-добре, но пък имат финансови проблеми. Ние също имаме финансови проблеми, ама не се оплакваме, кво?

Прогноза: Х
Коефициент: 2.83

“Суонзи” – “Уотфорд”

Време е тия да бият. “Суонзи” имат 1 победа от 5 мача, “Уотфорд” за 5 мача имат 2 победи. Двата отбора са пълни с ръгачи и борци, некои от тех обаче ще отсъстват за гостите. Възможен е и Х, прецени си. Така ни се дава отгоре.

Прогноза: 1
Коефициент: 2.40

“РБ” Лайпциг – “Айнтрахт” Ф. 

Домакините се бият на хиляди фронтове. Каквито и химии да им дават, нема как да не им треперат краченцата. Затова сметаме, че гол/гол тук е повече от умно. Айнтрахт не са кой знае кви вкарвачи, обаче поне един ще им бутнат. Ние ше бутнем 2 ракии довечера, така че си прави сметка и ти да буташ кот доди, брато.

Прогноза: Гол/гол
Коефициент: 1.60

Кефи ли те?

Футболна фиеста по телевизията, па нека си е бахър навън

Чантичка за кръста или шкембе с косми (СНИМКИ + ВИДЕО)